Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan: Lounaslistalla kuittaillaan avoimesti vuokranantajalle

Lounaslistalta voi löytää muutakin kiinnostavaa kuin currykanan ja persikkapesän. Cafe Pannuhan on suljettu, mutta edelleen yritys kummittelee Reska.fi -lounassivuilla.

Jos kuvakaappauksen teksti ei näy kunnolla, selvennetään sitä hiukan.

Kysehän on siitä, että Cafe Pannu oli suosittu lounasravintola. Se oli auki jouluun 2020 asti, mutta sitten ovet pantiin säppiin.

Ravintoloitsija kuittailee

Ravintolan omistaja Timo Lyytinen kertoi (HKu 17.11.), että tilanne lähti purkautumaan koronan takia.

– Vuokranantaja ei tullut yhtään vastaan. Meidät pakotettiin kiinni, ei siinä ole keskusteltavaa, Lyytinen kertoi marraskuussa Kaupunkiuutisille.

Nyt hän kertoo sen myös lounaslistailmoituksessa ja samalla tulee kuittailleeksi entiselle vuokranantajalleen.

Samaisessa ilmoituksessa Lyytinen kertoo palvelevansa lounasasiakkaita nykyään Cantina Pannuhuoneessa Kauppakeskus Goodmanin kyljessä.

Kattava kaupungin ja lähialueiden lounaslista muuten löytyy nykyään Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten verkkosivuilta. Se kantaa nimeä Lounaskattaus. Siellä on 40 paikallisen ravintolan lounaat nähtävillä.

Uusi lounaspaikka

Cafe Pannun loppu muuten poiki kaupunkiin uuden lounasravintolan. Kun yrityksen työntekijöitä syksyllä irtisanottiin, näki Maarit Holm tilaisuutensa tulleen ja perusti uuden lounasravintola Lounaskulman.

Kokkina hänellä on tuttu työkaveri Niina Tjukanov, jonka kanssa hän ehti työskennellä Cafe Pannussa 17 vuotta.