Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuka hurmasi sinut teatterissa? – Äänestys suosikkinäyttelijästä on käynnissä 7.12. asti

Yleisö saa taas reilun viikon aikana päättää, kuka on Hämeenlinnan Teatterin suosikkinäyttelijä vuosimallia 2020. Yleisöäänestys järjestetään kymmenettä kertaa.

Hämeenlinnan Teatterikerhon ja Kaupunkiuutisten yhteistyössä järjestämän äänestyksen ovat aikaisemmilla kerroilla voittaneet peräti hattutempun tehnyt Mikko Töyssy ja viimeksi Johanna Reilin.

Äänestää voi ketä tahansa vuoden aikana Hämeenlinnan Teatterin lavalla esiintynyttä näyttelijää ja taiteilijaa. Teatterikerhon näytäntökausittain jakama Aku-patsas annetaan vain teatteriin henkilökuntaan kuuluvalle taiteilijalle.

Palkintoina teatterilippuja

Vuoden aikana esitettyjä näytelmiä ovat olleet Gabriel, tule takaisin, Madaamit, Ovista ja ikkunoista, Maratontanssit, Näytelmä, joka meni pieleen ja Viirun joulu.

Kisa on käynnissä 7. joulukuuta asti. Jokainen voi äänestää vain kerran.

Äänestää voi joko erillisellä äänestyslomakkeella tai sähköpostitse (kaupunkiuutiset@hameensanomat.fi) tai lähettämällä postikortin osoitteella: Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset, ”Suosikkinäyttelijä”, PL 207, 13110 Hämeenlinna.

Äänestäjien kesken arvotaan teatterilippuja.

Ehdolla ovat: Lasse Sandberg, Johanna Reilin, Katariina Kuisma-Syrjä, Sinikka Salminen, Liisa Peltonen, Birgitta Putkonen, Jarkko Tiainen, Jane Kääriäinen, Tuija Vuolle, Sauli Suonpää, Mikko Virtanen, Raimo Viitanen, Sanni Haahdenmaa, KerttuSuonperä, Minerva Salomäki, Johannes Korpijaakko, Jussi Lampi, Antti Peltola, Toni Wahlström, Aleksi Rantanen, Marika Laine, Emppu Jurvanen, Henrietta Korvenoja, Jukka Peltola, Janne Raudaskoski, Tiia Ollikainen, Timo Lindstén, Eemil Laatikainen, Oliver Vuojala, Taimi Tiikkaja ja Saima Lehtonen.

Tästä pääset äänestämään!