Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ootko huomannu: Mikään muu ei vie yhtä tehokkaasti pois marraskuun harmaudesta kuin lonkero ja The Crown

Neljäs kausi suosittua ja odotettua Netflix-sarja The Crownia tuli nähtäville viime viikon sunnuntaina. Siinä se onkin viikko kätevästi vierähtänyt brittikuninkaallisten parissa.

Neljännellä kaudella ollaan jo 1980-luvulla ja kuvioihin astuu Diana Spencer. Häntä näyttelevä Emma Corin on kuin ilmetty Lady Diana.

Corin on nuori näyttelijätär, jolla on ollut valtavat paineet. Kaikki tuntevat ja rakastavat Dianaa. Sitä roolia ei vain sovi ryssiä. Eikä Corin Dianaa pilaa.

Sarjaa katsellessa paitsi surettaa yksinäisen Walesin prinsessan puolesta myös ilahduttaa loistava näyttelijäntyö. Välillä ei edes muista, että Corin ei ole se oikea Lady Diana.

Harmaa vaihtuu punaiseen

Marraskuu on perinteisesti kuukausista harmain ja sen vuoksi Hartwall on iskenyt siihen kiinni.

Juomapanimo mainostaa kovasti vuoden harmainta päivää (tänä vuonna 14.11.) ja kannustaa nautiskelemaan harmaata eli lonkeroa ja näyttämään, ettei terassikeli ole säästä kiinni.

Onneksi marraskuu ei jatku ikuisesti ja sesonki vaihtuu pian joulukauteen.

Se tarkoittaa että harmaa väistyy ja tilalle tulee punainen.

Mitä se sitten tarkoittaakaan lasissa?

Vaihtoehtoja on ainakin huomattavasti enemmän kuin harmaana lonkerokuukautena, sillä punaisesta löytyy sävyjä ja juomia.