Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yhteinen rakkaudenpesä löytyi Hämeenlinnasta – Love Island voittajaparin Sofia Näverin ja Eetu Tanskasen voi bongata Apparan lenkkipoluilta

Sofia Näveri ja Eetu Tanskanen löysivät toisensa Love Island Suomi -ohjelmassa.

Sofia Näveri ja Eetu Tanskanen näyttävät ulospäin aivan tavalliselta pariskunnalta, mutta parilla on hieman erikoisempi tarina. Tanskanen ja Näveri tapasivat tuhansien suomalaiskatsojien edessä Love Island Suomi -ohjelmassa.

Kaksikko viihtyi yhdessä ohjelman alkumetreiltä asti, ja suhde syveni kahdeksan espanjalaisessa villassa vietetyn viikon aikana rakkaudeksi. Lopulta katsojat äänestivät parin ohjelman voittajiksi, ja he kuittasivat itselleen 25 000 euron potin.

Enemmän yhteistä aikaa

Pariskunta on asunut yhdessä Hämeenlinnassa maaliskuusta asti. Joensuusta kotoisin oleva Tanskanen on opiskellut ja asunut kaupungissa jo useamman vuoden, mutta Näveri asui Helsingissä kevääseen asti. Pari eli etäsuhteessa muutaman kuukauden.

– Työni vaihtuivat niin, ettei Helsingissä asuminen ollut enää pakollista. Eetu oli hyvä ylipuhumaan minut tänne, Näveri naurahtaa.

Näveri toimii myyntiedustajana ja tekee sosiaalisen median markkinointia omalla toiminimellään. Myös Tanskanen työskentelee myyntialalla.

Yhteen muutosta oli sovittu jo ennen koronapandemian alkua. Näveri ehti muuttaa Hämeenlinnaan juuri ennen kuin Uudenmaan rajat sulkeutuivat.

– Päädyin lomautetuksi, joten kevät ei ollut täysin helppo. Mutta ainakin saatiin viettää aikaa yhdessä.

Aulanko ja Appara suosikkikohteet

Yhdessä asuminen ja arjen jakaminen on alkanut molempien mukaan oikein mukavasti.

– Etäsuhteessa piti aina sopia ja säätää, milloin ehtii nähdä. Tämä oli hyvä päätös, Näveri kertoo.

Pienemmällä paikkakunnalla asuminenkin osoittautui odotettua paremmaksi. Paljon ulkoilevalle pariskunnalle löytyy Hämeenlinnasta lukuisia mieluisia paikkoja. Näveri on tykästynyt etenkin Aulangon ja Ahveniston lenkkimaastoihin.

– Innostuin hetki sitten golfaamaan Linnagolfissa, Tanskanen kertoo.

Kahdeksan viikkoa puhelimetta

Kumpikin oli ennen omaa osallistumistaan seurannut jonkin verran ohjelman Suomi-version ensimmäistä kautta tai alkuperäistä Iso-Britannian versiota.

– Lähdin sinne hakemaan ainutkertaista kokemusta, sain aika paljon enemmän kuin odotin, Tanskanen sanoo ja virnistää naisystäväänsä kohti.

Ohjelman aikana molemmat saivat toistensa lisäksi uusia kavereita, joiden kanssa he yhä viestittelevät ja silloin tällöin viettävät aikaa.

– Niiden lisäksi se oli myös matka itseensä. Siellä oltiin kahdeksan viikkoa ilman puhelimia, niin aika hyvin ehti miettiä, mitä elämältä ylipäätään haluaa, Näveri pohtii.

Ohjelmaan osallistumisesta molemmat ovat saaneet vain positiivista palautetta.

– Tuskin kukaan läheinen uskoi, että oikeasti löytäisin sieltä jonkun. Hyvin he ottivat Eetun vastaan, Näveri sanoo.

Arjen kuulumisia

Näveri jakaa Instagramiinsa arjen kuulumisia ja molemmat ovat osallistuneet seuraajille pidettyihin livestriimeihin.

Suhteen julkisen alun jälkeen pariskunta on kuitenkin saanut pitää yksityisyytensä. Hämeenlinnassa kaksikko saa kulkea rauhassa. Kadulla heitä lähestytään hyvin harvoin.

– Lähinnä jos käymme yöelämässä, joku saattaa tunnistaa ja uskaltautua puhumaan, Näveri kertoo.

Pariskunta on pitänyt jalkansa maan tasalla. Suurempia tulevaisuudensuunnitelmia ei tällä hetkellä ole. Yhteen muuttamisen jälkeen pari haluaa keskittyä arkeen ja tavalliseen elämään. Voittorahoistakin suurin osa on pysynyt tallessa.

– Varmaan tilanteen rauhoittuessa tehdään yhteisiä lomamatkoja ja sellaista. Hyvähän se aina on säästää, Tanskanen toteaa.