Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Grillikierroksella suunnataan Ravarille – Testissä pekonihampurilainen

Jollyn omistaja siirtyi Ravariin ja vei asiakkaatkin mukanaan.

Entisen Jolly-Grillin omistaja Tarja Järvinen siirtyi Ravari Grillin yrittäjäksi kuusi vuotta sitten. Jolly-tätinäkin tunnettu Järvinen on jäämässä vuoden päästä eläkkeelle.

– Uskallan sanoa, että jotain olen tehnyt oikein, kun jo vakioasiakkaani tulevat lastensa kanssa grillille. Toista polvea jo ruokin siis, Järvinen sanoo.

Makkaraperunat maistuvat

Annoksia on muuteltu vähän Jolly-Grillin entisestä listasta. Hotsi ja pekonihampurilainen ovat erikoisempia. Makkaraperunat vie kuitenkin voiton suosituimpana annoksena.

– Mitään bravuuria tai erikoisinta annosta meiltä ei löydy. Me paistamme kuitenkin kokolihapihvit ja kananmunat odottaessa. Muut grillit paistavat aamulla koko päivän tarpeet ja lämmittävät vaan sitten, Järvinen kertoo.

Asiakkaita riittää koko päivän. Uudet aukioloajat jatkuvat ensi vuoteen saakka.

– Nyt lyhensimme aukioloaikojamme, joten kiirettä on pitänyt entisestään. Lounasaika on tiukinta ja lepsuaikaa on harvoin.

Monta laajennusta

Ravari oli koko korona-ajan auki. Maaliskuu oli huonointa aikaa myynnin kannalta, mutta huhtikuu osoittautui jo paljon paremmaksi.

– Huhtikuusta eteenpäin myynti on ollut taas jälleen huippuhyvää.

Kioskia on laajennettu kolmesti alkuperäisen ympärille rakentamalla.

– Ennen grilliä tämä on ollut elintarvikekioski. Silloin Tiiriötä ei ollut vielä rakennettu.

Lue myös: Marin Grillin Möttönen siirtää nälän ilman ähkyä – Korona toi myyntipiikin 

Lue myös: Kun nälkä yllättää, Mättö-Grilliltä löytää “hässäkän”