Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kapellimestareiden kapellimestari Jorma Panula vierailee Hämeenlinnassa kaupunginorkesterin vieraana

Akateemikko, professori Jorma Panula täyttää elokuussa 90 vuotta. “Suomen kapellimestarin isä” on vieraillut Hämeenlinnan kaupunginorkesterin ohjaajana toistakymmentä vuotta. Torstaina järjestettävässä konsertissa pääosassa on 90 vuotta täyttävä akateemikko johtamassa omia sovituksiaan, joita ei ole aiemmin soitettu. Lisäksi oppia saavat kaupunginorkesterin nuoret kapellimestarit Lauri Haapanen ja Kara Koskinen. Vapaamuotoinen tilaisuus Hämeenlinnan kirkossa torstaina 11.6.2020 klo 12.00–13.30. Vapaa pääsy.

Akateemikko, professori Jorma Panula täyttää elokuussa 90 vuotta. “Suomen kapellimestarin isä” on vieraillut Hämeenlinnan kaupunginorkesterin ohjaajana toistakymmentä vuotta. Torstaina järjestettävässä konsertissa pääosassa on 90 vuotta täyttävä akateemikko johtamassa omia sovituksiaan, joita ei ole aiemmin soitettu.

Lisäksi oppia saavat kaupunginorkesterin nuoret kapellimestarit Lauri Haapanen ja Kara Koskinen. Vapaamuotoinen tilaisuus Hämeenlinnan kirkossa torstaina 11.6.2020 klo 12.00–13.30. Vapaa pääsy.