Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan: Satu Taiveaho oli hääpukukaupoilla ja löysi ihanuuden

Muistattehan, kun Kaupunkiuutiset kertoi Satu Taiveahon kihlautuneen joulun alla?

Ilmeisesti kyseessä oli salamarakkaus, sillä vielä hetkeä ennen Taiveaho kertoi Marko-rakkaastaan.

Salamarakkaus on johtanut jo seuraavaan vaiheeseen. Satu Taiveaho on päivittänyt Facebookiin olleensa hääpukuostoksilla. Mukana hänellä oli kaksi lasta, jotka eivät kuulemma olleet niin kovin innostuneita hääpukuliikkeessä istuskelusta ja odottelusta.

Kuulemma ihania pukuja oli valtavasti, mutta hän löysi kuin löysikin mieleisensä. Jäämme innolla odottelemaan, millainen puku on. Linnan juhlissahan Taiveaho on usein nähty merenneitomallisissa ja vartaloa nuolevissa juhlapuvuissa.

Jos pitäisi rahat panna likoon, niin tälläkin kertaa nähdään jotain vastaavaa. Kun Taiveaho ja Ville Virtanen kihlautuivat, otti miesystävä Satu Kirsikka -tatuoinnin käsivarteensa. Saa nähdä, minkälaisen tatuoinnin hän ottaa häiden kunniaksi tai merkiksi.

Sekin jää nähtäväksi vaihtuuko Taiveahon sukunimi kansanomaiseksi Virtaseksi.

Nykyäänhän Taiveaho asuu Haminassa. Sinne hän muutti rakkaansa perässä.

Silti edelleen Taiveaho on vahvasti hämeenlinnalaislähtöinen ja kaupungissa hän myös usein vierailee. Täältä hänet myös aikanaan äänestettiin eduskuntaan. Tuolloin Taiveaho oli eduskunnan nuorimpia kansanedustajia.