Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan: Kaupunkiuutiset pääsi Meemitalon videolle

Kaupunkiuutiset vieraili Meemitalossa Hattulan Pekolassa muutama viikko sitten.

Meemitalo on Suomen ensimmäinen tubettajien kimppakämppä. Talon kuuluisimmat asukkaat ovat Niko ja Santtu , jotka saivat idean talon perustamisesta. Mallia he ottivat rapakon takaa, jossa tubekommuuneja on enemmänkin.

Tavoite on saada kaikille talossa asuville lisää buustia somevaikuttamisen uraan ja opettaa aloittelijoita videoiden saloihin. Meemitalossa asuu seitsemän tubettajaa, joista yksi on Veetu Vuori . Hän on hakenut lukuisia kertoja lääketieteelliseen, mutta tänä keväänä päätti jättää haun väliin ja asua vuoden Meemitalossa.

Nyt kannattaa käydä katsomassa Veetu Vuoren tuorein video. Siellä nimittäin Kaupunkiuutisetkin vilahtaa. Veetu Vuori muun muassa etsii lehdestä mielenkiintoisimmat mainokset. Tosin hänellä menee vähän mainoksen ja journalismin termit sekaisin. Jutut nimittäin ovat juttuja eivätkä mainoksia.

Pointti hänellä silti on. Hän on tällä hetkellä niin sanotusti tilaajamäärältään talon heikoin lenkki. Hän haluaisi saavuttaa Katjasen, talon toisen aloittelevan tubettajan ja toivoo kanavalleen seuraajia. Auttakaa nyt miestä mäessä.

Talon tubettajia kannattaa muutenkin seurata. Nyt kun he asuvat huudeilla, vilahtelee videoilla kivasti tuttuja paikkoja, kauppoja ja ravintoloita.

Niko ja Santtuhan ovat kovia poikia ruokailemaan ulkona, joten nyt kun ravintolatkin saavat olla avoinna, alkaa pojilta varmasti tulemaan päivitystä siitä, mistä saa kaupungin parhaat mätöt.