Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kulmilta kuultua: Lions Club ja Työväenyhdistys lasten ja perheiden asialla

Leijonanaisilta lahjoitus Hämeenlinnan turvakodille

Naisten perustama Lions Club Hämeenlinna/Aulanko lahjoitti 30-vuotisjuhlansa tuoton Hämeenlinnan turvakodille maanantaina. Lahjoitusta olivat ojentamassa klubin presidentti Kirsti Mantila , sihteeri Anna Becker , ensimmäinen varapuheenjohtaja Pirkko Riikonen sekä säveltäjä-laulaja Tanja Ahola-Virtanen , joka esiintyi juhlassa.

Klubi on taipaleensa aikana kerännyt erilaisin projektein varoja lasten ja nuorten hyväksi. Kun Ahola-Virtanen halusi lahjoittaa esiintymispalkkionsa turvakodille, sai toive kannatusta.

– Halusimme ajatella turvakodin lapsia ja tuottaa heille iloa, Kirsti Mantila kertoo. Lahjoitusta olivat vastaanottamassa Kanta-Hämeen Perhetyö ry:n turvakodin johtaja Maria Svetloff ja Kanta-Hämeen Perhetyö ry:n toiminnanjohtaja Sini Stolt .

– Ihanaa meidän lasten puolesta. Meillä on jo monta ideaa, mihin varoja voidaan käyttää, Sini Stolt iloitsi.

Turvakoti on auki koko kesän.

– Lahjoituksella voidaan mahdollistaa kaikenlaista pientä kivaa lapsille ja nuorille heidän toiveidensa mukaan.

Työväenyhdistykseltä tukea kotikaupungin perheille

Maailmanlaajuinen korona-epidemia on jo pitkään kiristänyt ja kiristää edelleen vähävaraisten perheiden elämää entisestään myös Hämeenlinnassa.

Hämeenlinnan Työväenyhdistys halusi omalta osaltaan olla mukana tukemassa vaikeuksissa eläviä ja päätti lahjoittaa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan diakoniatyön kautta jaettavaksi yhteensä 40 kappaletta 25 euron suuruisia elintarvikelahjakortteja.

HTY:n puolesta lahjakortit luovutti yhdistyksen puheenjohtaja Kirsti Suoranta. Hän kertoi, että yhdistys on aina ajoittain järjestänyt tilaisuuksia, joiden tuotto on ohjattu hyväntekeväisyyteen.

Nyt Korona-aikana emme ole voineet järjestää mitään ja siksi halusimme toimia tällä kertaa näin, sillä arvoihimme kuuluu olla niiden puolella, joilla ei aina mene hyvin.

Seurakunnan puolesta lahjakortit ottivat vastaan diakonissat Katriina Mäkinen ja Henna Helminen. He kiittelivät, että tämä on hyvä, ihmisarvoja kunnioittava tapa tukea avun tarpeessa olevia.