Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miekkalinnan uutisia: 16-vuotias poika kaahasi hurjaa vauhtia Lammilla

Perjantai-iltana Lammilla poliisi mittasi tutkalla henkilöauton nopeudeksi 145 km/h rajoituksen ollessa 80 km/h. Autoa kuljettanut 16-vuotias poika määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen mopokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Kyydissä oli kaksi alaikäistä henkilöä. Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Toiselle samalla tieosuudella samaan aikaan kulkeneelle henkilöautolle poliisi mittasi nopeudeksi 148 km/h. Autoa kuljettanut 17-vuotias poika määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen tänä keväänä saamansa ajokortti otettiin poliisin haltuun.

Lauantaina aamuyöllä Nummella poliisi tavoitti noin 35-vuotiaan naisen kuljettamasta henkilöautoa päihtyneenä. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Naisen ajokortti otettiin poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.

Partio pysäytti sunnuntai-iltana henkilöauton liikennetarkastusta varten Aleksis Kiven kadulla. Autoa kuljetti 40-vuotias ajo-oikeudeton mies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen eikä hän suostunut huumepikatestiin. Mies vietiin verikokeisiin päihdyttävien aineiden selvittämiseksi. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Auton kyydissä olivat parikymppiset nainen ja mies, joiden hallusta löytyi huumausaineita käyttörikoksen verran. Heille kirjoitettiin sakot huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisipartio pysäytti parikymppisen miehen kuljettaman auton Helsinki-Tampere moottoritiellä viime keskiviikkona aamupäivällä yhdentoista aikaan. Miehellä ei ollut kuvallista henkilötodistusta mukanaan ja hän kertoi poliisille toisen henkilön henkilötunnuksen omanaan. Ilmeni, että miehellä ei ole ajo-oikeutta.