Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö ehdokasta, jota äänestää eduskuntavaaleissa? Kokeile meidän vaalikonetta!

Hämptonissa puhutaan: Sohvisten Micin ja Maicin voi bongata Parolasta

Sohvaperunoita katsoo viikoittain liki puolimiljoonaa suomalaista. Kansa ei voi olla väärässä. Joku siinä kiinnostaa, kun kanssaihmiset katsovat töllöä. Sohviksissa ovat esiintyneet hämeenlinnalaiset Juha ja Markus , mutta nyt on lisää paikallisia julkkiksia. Nimittäin oululaiset Mici ja Maicci ovat muuttaneet Parolaan.

Tervetuloa huudeille Mici ja Maicci!

Bongaa myös Rinkelinmäeltä?

Sohvisten kantikset ovat tienneet, että Mici tunnustaa väriä. Hänellä on joskus Kerhon t-paita. Todennäköistä onkin, että Micin ja Maicin voi bongata tulevaisuudessa myös Rinkelinmäeltä katsomassa HPK:n peliä ihan livenä.

Me Naisten sivuilla sohvikset saavat kyytiä. Kaikkia Micin ja Maicin tyyli ei nappaa: “Sohvaperunat on ok. Ohjelmassa on hyviä tyyppejä lähes kaikki. Mutta Mici ja Maicci vois häipyä pois, Maicin nauru on tosi ärsyttävää, ihminen on kuulemma sairaanhoitaja tai hoitoalalla, jotain järkeä esiintymiseen..nauru ihan hirveä.”

Kaupunkiuutisten lukijoille tiedoksi, että Yle haluaa pitää sohvikset sohvaperunoina. He eivät saa antaa tiedotusvälineille haastatteluja vaan kommunikoivat yleisönsä kanssa vain ohjelman välityksellä. Ärsytti nauru tai ei.