Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan: Satu Taiveahon uusi rakas tatuoi Satu Kirsikan heti ihoonsa

Hämeenlinnalaislähtöinen Satu Taiveaho on löytänyt rinnallensa uuden rakkaan.

Vuosien varrella naistenlehtien ja iltapäivälehtien lukijat ovat saaneet seurata Taiveahon rakastumisia ja eroja. Kansanedustajaksi pyrkiessään ja demarien kansanedustajana Taiveaholle oli tärkeää olla esillä. Nyt hän työskentelee Suvanto ry:n toiminnanjohtajana, mutta viihtyy edelleen iltapäivälehtien sivuilla.

Nyt onkin uusi sydänkäpynen kierrossa. Nähtäväksi jää, onko tämä rakkaus pysyvää.

Häitä jo odotellaan

Vielä Vanajanlinnan Linnan juhlissa itsenäisyyspäivän aatonaattona Taiveaho ja Ville Virtanen eivät kovin näkyvästi yhdessä liikkuneet, mutta nyt kaikki on virallista ja häitä odotellaan.

Virtanen ei ole Darude-Virtanen eikä näyttelijä Virtanen. Hän asuu Haminassa. Miehen peliliikkeistä voisi päätellä, että hän on toiminnan mies. Vielä viime keväänä Taiveaho seurusteli Marko -rakkaan kanssa, mutta sitten tuli ero. Tarina ei kerro, koska Ville löytyi, mutta joulun alla pari jo kihlautui.

Taiveahon nimettömässä kimaltelee. Ville Virtasen käsivarressa sen sijaan komeilee isoin kirjaimin Satu Kirsikka.

Mahtaa Ville Virtanen olla umpirakastunut, kun rakkaansa nimen tatuoi käteensä.

Keittiöpsykologin pää alkaa moisesta surrata. Mitä tatuointi pohjimmiltaan kertoo? Onko se ihailua, rakkautta vai suhteen naulaamista jo heti ensi alkuun? Tiedä häntä. Toivotamme pariskunnalle onnea ja menestystä. Näin uuden vuoden kunniaksi pariskunta voikin lukea, mitä tähdet heille kertovat sivulta 6.

Lisää aiheesta: Satu Taiveaho ja Ville Virtanen vihittiin purjelaivalla Haminan saaristossa maanantaina (25.8.2020)