Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sani ja Tommi Soidinmäki tuikkivat joulun tähtinä Vanajan kirkossa

Sani ja Tommi Soidinmäki esiintyvät Vanajan kirkossa sunnuntaina 22. joulukuuta. Konsertti päättää kaksikon yhteisen Joulun Tähdet -konserttikiertueen.

Pitkään toisensa tunteneet ystävykset ovat jo aiemmin yhdistäneet voimansa kaksi vuotta sitten julkaistulla yhteissingellä Ensilunta, joka kuuluu luonnollisesti myös konsertin ohjelmistoon. Myös muita unohtumattomia duettoja on luvassa, yhtenä alun perin Aikakoneen klassikkokappale Hiljaisuus, jonka myös Soidinmäki on levyttänyt vuonna 2012.

Kirkot ovat kummallekin artistille erityislaatuisia esiintymispaikkoja.

– Musiikkiluokalta lähtien olen rakastanut laulamista kirkoissa. Olen ollut monissa Sulasolin kuoroissa mukana lapsesta asti, ja kirkko on ollut minulle rauhoittumisen paikka näiden hektisten keikkojen lomassa”, myös Savonlinnan Oopperajuhlakuoron riveissä nuorempana loistanut Sani kertoo.

Soidinmäen omat joulukiertueet ovat keränneet tuhansia kuulijoita vuosien mittaan, ja hänen ensimmäinen joululevynsä Joulun hiljaisuus (2012) valittiin radiotoimittajien äänestyksessä Vuoden joululevyksi.

Konsertissa kaksikkoa säestää Soidinmäen yhtye Vastakaiku.

– Kun konserteissa saa laulaa loistavan kokoonpanon kanssa, on se itsellekin merkki joulunvieton lähestymisestä, Sani tunnelmoi.

– Se on se lämmin hetki, jonka saan viettää omien läheisten kesken kerran vuodessa.

Joulun Tähdet su 22.12. klo 16 Vanajan kirkossa.