Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide: Tanssahdellen jouluun

Kävin hakemassa joulumieltä Hämeenlinnan Tanssi- ja Liikuntakeskuksen perinteisestä joulunäytöksestä viime maanantaina. Jokaisesta esityksestä huokui tanssioppilaiden ja -opettajien ahkera työskentely, yhteistyö sekä tanssin ilo.

Yleisössä pystyi aistimaan sen kutkuttavan tunteen kun esiintyjät odottivat vuoroaan päästä näyttämään aikaansaannoksensa meille katsojille.

Oli hienoa nähdä kuinka omistautuneesti tanssinopettajat ja oppilaat ovat harjoitelleet syksyn aikana näytöstä varten.

Soolotanssijat Laine & Antila hurmasivat valovoimaisilla hymyillään ja ilmaisullaan.

Jade-ryhmät eivät jättäneet epäselväksi kuinka nauttivat tanssimisesta ja ovat käyttäneet aikaa tanssitekniikan harjoittamiseen opettajansa Päivi Salomaan ohjauksessa.

Steppiryhmät toivat hymyn huulilleni ja halun kaivaa vanhat steppikenkäni takaisin jalkoihini ja locking-esitys sai yleisön jammailemaan mukana iloisen mielen vallatessa koko katsomon.

Nuoret tanssijat saivat minut liikuttumaan Noora Virtasen koreografiassa Yhdessä.

Tämä oli voimakas, jopa kantaaottava ja ajatuksia herättävä esitys.

Loppuhuipennuksena hienolle näytökselle oli baletti V ja edistyneet & jazz I -ryhmien Saman taivaan alla, joka näytti jälleen kerran sen miten yhdessä tekemällä onnistumme, miten tanssi yhdistää ihmisiä ja kuinka tanssi kuuluu meille kaikille.

Jemina Pekkonen

tanssija, tanssinopettaja & koreografi