Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö ehdokasta, jota äänestää eduskuntavaaleissa? Kokeile meidän vaalikonetta!

Klassinen joulutarina nähdään viimeistä kertaa Arx-talossa

Lauantaina Kuninkaallinen nukketeatteri jättää jäähyväiset Arx-talolle Saiturin joulu -esityksellä. Teatteri esiintyy viimeistä kertaa Arx-talossa ennen talon muutostöiden alkamista. Saiturin joulu on ohjelmistossa jo kuudetta kertaa ja se on muodostunut monelle jouluperinteeksi. Kuninkaallinen nukketeatteri on toteuttanut Charles Dickensin tekstiin pohjautuvat tarinan aidon joulun tunnelmaa tavoitellen. Esityksen toteutuksesta ja ohjauksesta vastaavat nukkemestari Hannu Räisä ja näyttelijä Antti Kemppainen .

Joulutarinoiden klassikko

Joulutarina kertoo saidasta ja yksinäisestä miehestä Herra Scroogesta, jonka elämän täyttää ainainen puurtaminen omassa yrityksessään. Varakkuudestaan huolimatta rahasta ja elämästä hän ei osaa nauttia, eikä hän ymmärrä antaa aikaa läheisilleen.

Eräänä jouluaattoiltana Herra Scroogelle ilmestyy Menneisyyden haamu, joka paljastuu hänen entiseksi yhtiökumppani Jacob Marleyksi. Haamu varoittaa Scroogea ikävästä kohtalosta, jos hän ei suostu kohtamaan yöllä saapuvia kolmea henkeä.

Tästä alkaa herra Scroogen seikkailu menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden maailmoissa, joissa hän joutuu kohtaamaan todellisen itsensä ja saa opetuksen, joka johtaa iloiseen muutokseen.

Esitys soveltuu koko perheelle vauvasta vaariin. Esityksen kesto on 30 minuuttia.

Saiturin joulu Arx-talon Keinusalissa (Keinusaarentie) lauantaina 14.12 kello 14. Lippuvaraukset: kuninkaallinennukketeatteri@gmail.com tai puh. 044 3560036.