Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan: Marina Erhola avaa huumehelvettiä

Kai muistatte Marina Erholan , joka vaikutti vielä 2000-luvulla terveyskeskuskuntayhtymän johdossa Hämeenlinnassa?

Sittemmin hän siirtyi THL:n pomoksi ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän toimitusjohtajaksi, mutta edelleen Erhola on ollut tuttu näky myös Hämeenlinnassa.

Erhola on ollut uraohjus, mutta myös suorittaja. Syksyllä hän avautui Helsingin Sanomissa muun muassa siitä, että vasta nyt vakavan sairauden myötä hän on oppinut kuuntelemaan itseään paremmin ja lepäämään.

Ylen suositussa Flinkkilä ja Tastula -keskusteluohjelmassa Maarit Tastulan haastateltavina olivat Erhola ja hänen Aslak-poikansa marraskuun lopussa.

Siinä äiti ja poika avasivat sitä, miten poika katosi narkkimaahan. Äiti yritti ja yritti pelastaa poikaansa ja pörräsi kuin helikopteri poikansa yllä aina siihen asti, kunnes viranomaiset sanoivat, ettei äiti voi pelastaa poikaansa vakavasta huumekierteestä.

Erholoiden tarina on selviytymistarina. Siinä äiti on jo antanut periksi ja ymmärtänyt, ettei voi elää poikansa puolesta. Hän on kuitenkin aina käytettävissä, kun poika häntä tarvitsee. Niin myös silloin, kun Aslak kyllästyy etsimään huumeita, riitelee tyttöystävänsä kanssa ja tajuaa, ettei elämästä tule yhtään mitään, jos jatkaa samaa latua.