Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Elokuvissa: Yrittäjyyden syöksykierre

Sorry We Missed You

Ohjaaja Ken Loach

Rooleissa Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone, Katie Proctor, Ross Brewster Brittiohjaaja Ken Loach on monissa elokuvissaan keskittynyt kuvaamaan tavallisten ihmisten arkea, ja sen vastoinkäymisiä. Se tämä 80-vuotias ohjaaja tekee jälleen todella briljantisti! Sorry We Missed You kertoo velkaisesta ja pienituloisesta perheestä, johon vuoden 2008 pankkikriisi on vaikuttanut. Abby ( Debbie Honeywood ) työskentelee kodinhoitajana ja sekalaisia töitä tehnyt Ricky ( Kris Hitchen ) löytää työpaikan suuresta lähettifirmasta. Firmassa jokainen työntekijä tekee sopimuksen yrittäjyydestä, jossa hänelle myös jäävät kaikki riskit. Abbyn työmatkoihin tarvitsema auto myydään, jotta Rickylle voidaan ostaa lähettihommiin pakettiauto.

Rickyn työ ei olekaan kultakaivos, vaan ongelmat kaatuvat. Erityisesti despootti työnjohtaja jahtaa häntä. Väsyneet vanhemmat ovat aina töissä tai työmatkalla, ja lapset oireilevat. Yksi ongelma vie toiseen ja lopulta koko perheen tilanne repeää. Sorry We Missed You on suurella sydämellä tehty koskettava elokuva, jossa on myös lämpimät hetkensä tuomassa vastapainoa.

* * * *