Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö ehdokasta, jota äänestää eduskuntavaaleissa? Kokeile meidän vaalikonetta!

Kulmilta kuultua: Icehearts Hämeenlinnalla ensimmäiset harjoitukset

Icehearts Hämeenlinna piti kauden ensimmäiset jääharjoitukset. Samassa yhteydessä otettiin käyttöön Lions Club Birger/Hämeenlinnan joukkueelle 2000 euron lahjoitusvaroin hankkimat liikuntavälineet. Icehearts-joukkueen harjoituksissa olivat mukana myös Kerhon liigajoukkueen pelaajat Niclas Lucenius , Mikko Lahtela ja Henri Kanninen .

Parturi-Kampaamo Päivi juhli 30-vuotissynttäreitä

Lukiokadun Parturi-Kampaamo Päivi vietti 30-vuotissynttäreitään Marin Kahvilassa 26.10. Tilaisuuteen saapui noin 60 vierasta, mukana asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Paikan päällä järjestettiin arvontaa ja trubaduuri Harri Mäkinen Tampereelta musisoi. – Olen iloisesti yllättynyt, kuinka paljon väkeä oli. Tästä on hyvä jatkaa, kun ympärillä on näin upeita ihmisiä, kiteytti yrittäjä Päivi Lähteenkorva illan iloisen tunnelman.

Inweld Oy on Janakkalan vuoden yrittäjä

Janakkalan kunnanhallitus on valinnut vuoden 2019 yritykseksi Inweld Oy:n. Yritys palkitaan perjantaina Kiipulassa 1.11. Verkostoidu ja vaikutu –yritysseminaarin päätteeksi. Inweld Oy on voimakkaassa kasvussa oleva Timo ja Janne Kurkelan omistama perheyhtiö. Viime vuosien kasvu on ollut huimaa. Vuonna 2016 yrityksen liikevaihto oli 0,4 miljoonaa euroa, kun kuluvan vuoden liikevaihdon ennustetaan nousevan jo 4.5 miljoonaan euroon. Menestyksen avaimia ovat muun muassa toiminnan laatu ja avoimuus, sekä kaiken toiminnan keskiössä olevan asiakkaan arvostaminen.

Inweld Oy tarjoaa teollisuudelle mekaaniset kunnossapito-, asennus- ja huoltopalvelut, putkisto- ja painelaiteasennukset, teräs- ja rautarakennetyöt sekä teollisuuden sähköautomaatiotyöt.

Tällä hetkellä yhtiö työllistää 26 alansa osaajaa.