Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt on kuumaa kamaa Petteri Sihvosen makuukammarista – Esikoiskirjailija räväyttää seksikohtauksilla

Nyt on hämeenlinnalaisittain mielenkiintoista luettavaa. Jääkiekkoanalyytikko ja vapaa toimittaja Petteri Sihvonen on vuosien uhoamisen jälkeen saanut esikoiskirjansa tehtyä. Kirja kantaa nimeä Kolkko ja julkaistiin tällä viikolla, vaikka moni Sihvosen exä epäilikin, ettei mies saa koskaan teostaan valmiiksi.

Julkaisujuhlia vietettiin keskiviikkona Helsingin Casinolla. Paikalle oli kutsuttu myös kaikki Sihvosen exät. Mies odottikin innolla, kuinka moni paikalle tulee.

Hämeenlinnassa Sihvosella on ollut maine naistenkaatajana. Kirjassa kirjailijan alter ego Petrus Sihvo paljastaa yhtä sun toista näistä reissuista ja baaritiskillä päivystämisestä. Täytyy nostaa Sihvoselle hattua, kyllä hän on ollut melko sitkeä vonkaaja, jos kaikki tarinat paikkansa pitävät.

Kulttuuriin on kuulunut vahvasti myös se, että kavereille kanssa paitsi jutut myös naiset. Näistä kokemuksista on sitten kaveripiirissä heitetty läppää ja se on ollut osa “peliä”.

On varsin rohkeaa tulla ulos kaapista itse eikä odottaa, että joku nainen me too -hengessä avautuu miehen käytöksestä. Sihvonen itse sanoo nyt päästäneensä kaikki kuonansa ulos ja keskittyvänsä jatkossa vain yhteen naiseen kerrallaan. Samaan aikaan miestä jännittänee, miten hänen menneisyyden kissansa hänen kirjansa kokevat. Luvassa on nimittäin suoraa puhetta Sihvosen makuuhuoneesta.

Uteliaille kerrottakoon, että Hämeenlinnan kirjasto on ostanut peräti yhdeksän Sihvosen kirjaa lainattavaksi. Suomalainen kirjakauppakin on kuulemma varautunut hyvällä varastolla.