Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämeenlinnassa vauhdikkaat juhannusetkot – Grilliin murtautuneet nuoret juoksuhippasilla poliisien kanssa

Viime viikon keskiviikkona tuli poliisille aamuyöstä ilmoitus, että Hämeenlinnalaiseen grilliin oli murtauduttu ikkuna rikkomalla ja kaksi epäiltyä oli juossut paikalta pakoon ilmoittajan nähtyään. Karkuun lähti juoksemaan vielä yksi nuori mies poliisin saavuttua paikalle. Hänet saavutettiin lyhyen juoksukilpailun jälkeen ja otettiin kiinni. Nuorelta mieheltä löytyi hallusta kaasusumutin ja epäiltyä huumausainetta. Kaksi muuta rikoksesta epäiltyä nuorta aikuista tavoitettiin pian ja myös heidät kuljetettiin Hämeenlinnan poliisivankilaan. Grillissä oli sotkettu ja töhritty paikkoja sekä pakattu virvoitusjuomia ja karamelleja poiskuljetusta varten. Tapahtumista kirjattiin rikosilmoitus niskoittelusta poliisia vastaan, huumausaineen käyttörikoksesta, varkaudesta, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta ja vahingonteosta.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja ajoneuvorikkomukseen Hämeenlinnassa Raatakorventiellä lauantai-iltana. Kuljettaja puhalsi 2,09 promillea. Hän oli kuljettanut mönkijää ilman kypärää ja menettänyt ajoneuvonsa hallinnan saaden sairaalahoitoa vaativia vammoja. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

Partio pysäytti perjantai-iltana Alvettulantiellä pakettiauton, jonka parikymppiselle mieskuljettajalle suoritettu huumausainetesti antoi positiivisen tuloksen. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Hämeenlinnan keskustasta oli rakennustyömaalta löytyneillä avaimilla viety keskiviikon ja torstain välisenä yönä vihreä Avant R-35 -kuormaaja sekä rakennusmiehen työtakki ja -housut. Kuormaajan arvo on noin 35 000 euroa.