Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pyörätiellä huristellut auto törmäsi sähkökaappiin – Naapurin koira kävi kissan kimppuun

Sunnuntaina kello 20.45 poliisipartio pysäytti Katistentiellä epävarmasti liikkuneen henkilöauton. Autoa ajanut vuonna 1976 syntynyt mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumausaineen pikatesteri antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Mies käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi. Miestä epäillään rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

19- vuotiaan naishenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksiin Viipurintiellä lauantaina aamulla. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille ja bentsodiatsepiinille. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Ajoneuvo oli liikennekäytöstä poistettu ja siinä oli talvirenkaat.

Partio tapasi lauantaina aamuyöllä 48-vuotiaan miehen kuljettamassa henkilöautoa Lukiokadulla alkoholin vaikutuksen alaisena ilman ajo-oikeutta. Hän puhalsi seulonta-alkometriin 0,8 promillea ja poliisilaitoksella suoritettu tarkkuusalkometrikoe antoi 0,43 mg/l tuloksen. Rattijuopumuksen ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta lisäksi miehen epäillään syyllistyneen liikennerikkomukseen, koska hän ei käyttänyt turvavyötä.

Torstai-iltana Iittalassa koira hyökkäsi kotiterassillaan olleen kissan kimppuun ja retuutti sitä kunnolla. Koira oli tullut lähinaapurista ja oli irrallaan. Kissa sai vammoja ja on omistajan tarkkailtavana. Koiran omistaja haki koiran takaisin pihaansa. Tapausta tutkitaan metsästyslain säännösten rikkomisena.

Viikko sitten keskiviikkona aamuyöllä poliisi sai ilmoituksen henkilöauton ulosajosta Karhuntiellä. Auto oli ajanut kevyenliikenteen väylää pitkin törmäten sähkökaappiin. Autossa oli kuljettajan lisäksi kaksi henkilöä. Kaikki olivat loukkaantuneet törmäyksessä. Autoa kuljettunutta vuonna 1992 syntynyttä miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

35- vuotiaan naishenkilön epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Hämeenlinnassa viime viikon maanantaina valtatiellä nro 3 Iittalan kohdalla. Poliisipartion ohitti henkilöauto, jonka nopeudeksi 190 km/h, nopeusrajoituksen ollessa alueella 120 km/h. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.