Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kulmilta kuultua: HPK-Kannattajat tekivät kannattavan reissun, tyttölyseon oppilaat kokoontuivat ja karaokessakin kisailtiin

HPK-Kannattajien reissu kannatti

HPK-Kannattajat matkasivat viime viikonloppuna Ouluun. Matkan kohokohta oli game 7 eli Kärpät–HPK-finaaliottelu. Fanien reissu kannatti, sillä HPK nappasi Suomen mestaruuden. Laulu jatkuikin Raksilassa aina siihen asti, kunnes heitä pyydettiin poistumaan hallista. Kotimatka meni myös riehakkaassa tunnelmassa, vaikka Hämeenlinnaan saavuttiin vasta kello kuuden aikaan aamulla.

Tyttölyseon oppilaat pitivät luokkakokouksen

Hämeenlinnan tyttölyseon 8 A-luokan oppilaat vuodelta 1974 pitivät luokkakokouksen Piparkakkutalossa lauantaina 4.5. – Olimme viimeisiä tyttölyseosta valmistuneita ylioppilaita keväällä 1974. Syksyllä tyttölyseon aika oli ohi, sillä kouluun saapuivat ensimmäiset poikaoppilaat. Muistelimme kouluaikoja. Kuulimme myös toistemme elämäntarinat. Suurin osa meistä on nyt eläkkeellä, ja päätimme tavata jatkossa useammin, kertoo Marja-Leena Litmanen koko luokan puolesta.

Karaokekisassa menestystä Hämeenlinnaan

Eläkeliiton Etelä-Hämeen piirin karaokemestaruudet ja samalla karsintakilpailu Eläkeliiton valtakunnalliseen kilpailuun ratkottiin Hämeenlinnassa hotelli Vaakunassa 4.5.

Kisaan saatiin myös hämeenlinnalaismenestyjiä, kun Inga Santakangas tuli toiseksi naisten 50–69-vuotiaitten sarjassa ja Jouko Halonen saavutti kolmannen sijan miesten vastaavassa sarjassa.

Eläkeliiton valtakunnalliset karaokekisat käydään 7.–8.10. Ikaalisten Kylpylässä.