Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Katso Torilla tavataan -musiikkivideo, jossa näkyy kultajuhlien riemu

K-System päivitti biisin, joka soi kultajuhlien tunnelmissa kuvatun musiikkivideon taustalla.

HPK:n mestaruus sai niin joukkueen kuin fanitkin juhlimaan antaumuksella Hämeenlinnan torilla heti mestaruuden ratkettua ja pitkälle seuraavaan yöhön.

Ottelua keskustassa jättinäytöltä katsoneiden juhlat alkoivat välittömästi voiton jälkeen, ja pikavauhtia Oulusta kotiutunut kultajoukkue sai lauantain ja sunnuntain välisenä yönä haltioituneen vastaanoton torin täyttäneiltä faneilta. Vartin visiitiksi suunniteltu yöllinen toritervehdys venähti kapteeni Otto Paajasen mukaan 1,5 tunnin hulabalooksi. Spontaanien kultajuhlien aikana Kanada-malja pääsi myös joidenkin fanien käsivarsille.

Sunnuntain virallisissa, koko perheen kultajuhlissa oli kovimpien arvioiden mukaan jopa 8 000 henkilön yleisö.

Hämeen Sanomat tallensi tunnelmapaloja koko finaaliviikonlopun ajan. Nyt videomateriaalista on koostettu musiikkivideo, joka vie kultaviikonlopun tunnelmiin päivitetyn Torilla Tavataan -biisin kanssa. Kappaleen uudelleen sovituksesta, sanoituksesta ja tuotannosta on vastannut hämeenlinnalainen pitkän linjan DJ ja elektronisen tanssimusiikin tekijä Kimmo “K-System” Kauppinen .

– Idea uuteen versioon syntyi, koska olen pienestä pitäen seurannut joukkueen meininkiä, itsekin voitonjuhliin osallistunut Kauppinen kertoo. Kultakerhon taipaleen pohjalta uudelleen sanoitettu kappale pohjautuu legendaariseen Juhani Sysiharjun 1980-luvulla tekemään ”HPK-Tunnariin”.

– Vaikka urheilu ja etenkin HPK onkin vakava asia, niin kannatuslaulu on tehty hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa, Kauppinen sanoo. Videon on editoinut Hämeen Sanomien videotoimittaja Lauri Seppänen . Videon ovat kuvanneet Seppänen, Tommi Uusi-Kilponen , Juho Peltoniemi ja Telia TV.