Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä ihmeen Hämeen mafia? – Uusi vetäjä Ville Viholainen raottaa "sukukokouksen" salaisuuden verhoa

Tänä vuonna Hämeen mafian puikoissa on uusi mies. Ville Viholainen tuli viime elokuussa Linnan Kehitykselle töihin ja sai heti vastattavakseen Hämeen mafian. Tapahtumaa tehdään perinteisesti tiiviissä yhteistyössä paikallisten yrittäjien ja yritysten kanssa.

Mistä ihmeessä Hämeen mafiassa on kyse?

– Hämeen mafia on yrityksille, yrittäjille ja hämeenlinnalaisille toimijoille suunnattu verkostoitumistapahtuma. Luvassa on laadukas kokonaisuus, joka sisältää asiantuntijapuheenvuoroja, viihdettä ja bisnestä. Tapahtumassa on mukana useita yhteistyökumppaneita, kuten Hämeenlinnan kaupunki, Hamk, Tavastia ja Hämeen kauppakamari.

Ketkä ovat tapahtumaan tervetulleita?

– Kaikki ovat tervetulleita. Iloista on, että tänä vuonna matkalle osallistuu paljon ensikertalaisia. Hämeen mafia on herättänyt kiinnostusta myös lähikunnista.

Mitä tekemistä tapahtumalla on mafian kanssa?

– Nimellä ei viitata mafiaan vaan haluamme korostaa yhteenkuuluvuutta ja yhdessä tekemistä. Alueen yritykset ja yrittäjät ovat yhtä suurta perhettä ja kyseessä on suvun kokoontuminen. Tapahtuma järjestetään nyt yhdeksättä kertaa. Perinteisiin kuuluu, että paikkaa ja ohjelmasisältöä ei paljasteta etukäteen.

Kerro nyt vähän, mitä on luvassa?

– Luvassa on puhujia ja esiintyjiä valtakunnan huipputasolta. Hämeen Mafia jatkuu Silja Europalla. Siellä on verkostoitumista, puheenvuoroja ja seminaareja , viihdettä unohtamatta.

Tapahtuma järjestetään joka toinen vuosi ja aina sen ympärillä on ollut puhetta. Onko tänä vuonna paineita?

– Tulosten perusteella tapahtuma on ollut hyvin pidetty. Toissa vuonna osallistujia oli 350 parturista pankkiireihin. Kävijät ovat antaneet hyviä arvioita, esimerkiksi vuonna 2017 kokonaisarvosana oli 4,53, kun paras arvosana oli 5.

Mitä uutta on luvassa?

– Tänä vuonna on enemmän ohjelmaa toiselle päivälle ja siihen on satsattu. Myös yritykset ovat innokkaasti lähteneet tuottamaan ohjelmaa Hämeen Mafiaan.

Millaista työ Linnan kehityksellä yrityskehittäjänä on?

– Vauhdikasta ja monipuolista. Yritystapahtumien järjestämisen lisäksi olen aktiivisesti läsnä yrityskentällä kehittäen kaupungin elinvoimaisuutta.

Hämeen mafia järjestetään 23.–24.5. Ilmoittautuminen on käynnissä 12.5 asti Linnan Kehityksen verkkosivuilla. Mukana on jo yli sata yritystä.