Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hilma-kissasta tuli hetkessä julkkis – Voutilan diiva juo vettä vain Mariskoolista

Hilma nousi pari viikkoa sitten ilmiöksi Facebookin vain naisille tarkoitetussa Naisten huone -ryhmässä. – Lähetin sinne viestin kysyäkseni, mitä kaikkea ihmiset pitävät Mariskoolissa ja laitoin mukaan kuvan kissasta, Hilman emäntä Sanna Mäkinen kertoo.

– Postaukseen tuli ihan lyhyessä ajassa 1300 tykkäystä ja hauskoja kommentteja, että onpas diiva kissa.

Muovikippo ei kelpaa

Kuusivuotias lemmikki on hörppinyt Mariskoolista jo pitkään, mutta mieltymyksen vakavuus selvisi Mäkiselle vasta viime kesänä.

– Olimme kissan kanssa viiden päivän mökkilomalla Lapissa ja lämmintä oli 33 astetta. Hilma ei suostunut juomaan muovikiposta ollenkaan ja ajattelin, että kohta kuivuu koko katti. Ainoa keino oli laittaa tonnikalan sekaan vähän nestettä, Mäkinen muistelee.

Takaisin kotiin päästyään Hilma lipitteli vettä Mariskoolista kuin viimeistä päivää.

Ronkeli katti

Hilmassa taitaa olla vähän hienohelman vikaa. Purtavaksi ei kelpaa mikä tahansa kissanmuona.

– Onhan se ronkeli. Se ei syö kuivanaksujen lisäksi oikeastaan mitään muuta kuin katkarapuja ja yhtä tiettyä tonnikalavalmistetta, Mäkinen sanoo.

Arkajalka

Outoa tulijaa arastellut kissa pötkötteli koko haastattelun ajan peiton alla, mutta emäntänsä kanssa kahden ollessaan se kaipaa toimintaa.

– Lapsuudessani meillä oli aina kissoja, mutta niitä pidettiin ulkona. Ei kissojen kanssa siihen aikaan leikitty, Mäkinen muistelee.

– Hilman kanssa pitää aina leikkiä piilosta. Sitä ei ole kovin vaikea löytää, koska se alkaa heti kehrätä löytäessään hyvän paikan. Illalla kun tulen töistä kotiin ja menen suihkuun, Hilma menee tuolin alle väijymään. Sieltä se sitten hyökkää minua pelästyttämään.