Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Antti Reini tulee pubikeikalle

Pub Vanhan Nallen nykyinen omistaja Jonne Koskimies kokeilee kevätkuukausien ajan, millaisen vastaanoton nimekkäät live-esiintyjät saavat asiakkailta. Tammikuu jo näytti suuntaa, sillä stand up -ilta Arimo Mustosen seurassa oli menestys.

Tulevana perjantaina musisoijaksi Vanhaan Nalleen saapuu näyttelijänä paremmin tunnettu Antti Reini. Hänellä on myös oma bändi Maapallon Maitolaiturit, mutta Nallessa hän soittaa ja laulaa yksin.

– Reini itse sanoo olevansa enemmän muusikko kuin näyttelijä. Hän on alun perin rumpali, ja hän esittää omia biisejään, jotka ovat sekoitus rockista, folkista, bluesista ja rootsista. Hän on hyvän mielen ihminen, jota on helppo lähestyä, ja lavalla hän on uskomattoman karismaattinen, Koskimies kertoo.

Huhtikuussa pubi-illan räjäyttää Muska trioineen. Koskimiehen mukaan odotettavissa on tuolloinkin rento ilta ja Muskalta irtoaa vielä hyvin tuttu raspiääni.

Vappuaattona kovien nimien sarja jatkuu, kun vieraaksi saapuu Trio Niskalaukauksesta tuttu Timo Rautiainen.

– Jos kevät menee hyvin, liveiltoja jatketaan syksyllä, Koskimies lupaa.

Koskimes osti pubin eläkkeelle jääneeltä Tarja Koivistolta viime keväänä. Hän ei ole suuremmin halunnut muuttaa toiminnassa mitään, mutta esiintyjät tuovat hänen mukaansa kanta-asiakkaille kaivattua vaihtelua ja houkuttelevat myös uusia kävijöitä.

– Homma lähti lopullisesti siitä, kun kysyin Mikko Alataloa asiakkaiden pikkujouluiltaan. Hän oli silloin keikalla muualla, mutta hän sanoi, että voisi tulla myöhemmin meille esiintymään. Hän onkin maaliskuun vieras duokaverinsa, haitaristi Jammi Humalamäen kanssa, Koskimies kertoo.

Riihimäellä Koskimiehellä on ollut yhdeksän vuotta omistuksessaan Bulldog Bar, jossa pidetään liveiltoja. Sen ansiosta artistit ovat tulleet hänelle tutuiksi.

– Minulta ehdittiin jo kysellä, koska tuon esiintyjiä Hämeenlinnaan. En halua kuitenkaan astua karaoken varpaille, joten vierailijoille on varattu aina alkuilta kuukauden ensimmäisenä viikonloppuna, hän kertoo.

Aikaansa Vanhassa Nallessa Koskimies on oikeinkin tyytyväinen. Viikkojen aikana ei juuri hiljaisia iltoja ole, ja päivisin paikka on suosittu kahvitteluhetkiä varten.

– Suosiossamme yhdistyy monia asia, kuten sijainti Turuntiellä sekä HPK:n pelit ja menestys. Kun Kerho pärjää, viihdekäyttäjät tulevat baariin. Nyt on hyvä viikonloppu tulossa, kun on HIFK-matsi Hämeenlinnassa, hän iloitsee.

Antti Reini Pub Vanhassa Nallessa, Turuntie 10, pe 2.2. klo 20.