Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nuorkauppakamari haastaa urheiluvarustekeräykseen

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari -yhdistys järjestää Nuorkauppakamarien jääkiekkoturnauksen lauantaina 3.2. Hämeenlinnassa. Osana tapahtumaa nuorkauppakamari kerää lahjoituksina urheiluvarusteita sellaisille lapsille ja nuorille, joille harrastaminen ei muuten olisi mahdollista. Nämä varusteet jaetaan niitä tarvitseville IceHearts – ja Hope -yhdistysten kautta.

– Haastamme kaikki hämeenlinnalaiset mukaan hyvän asian puolesta, urheiluvarusteiden lisäksi lahjoitamme jääkiekkopeleihin paketteja perheille HOPE -yhdistyksen kautta jaettavaksi, jääkiekkoturnauksen projektipäällikkö Marko Paasu Hämeenlinnan nuorkauppakamarista sanoo.

Tapahtumassa pelataan kuuden nuorkauppakamareita edustavien joukkueiden kesken turnaus, jonka aikana urheiluvarustekeräys järjestetään.

– Haluamme osaltamme olla edistämässä Hämeenlinnan lasten ja nuorten harrastemahdollisuuksia sosioekonomisesta taustasta riippumatta ja koimme, että keräyksen järjestäminen yhdessä IceHearts ry:n ja Hope ry:n kanssa on juuri se oikea tapa saavuttaa asettamamme tavoitteet, Hämeenlinnan nuorkauppakamarin puheenjohtaja Tanja-Maria Hyppänen toteaa.

Urheiluvarusteiden keräys Ritariareenalla pohjoispäädyn aulassa lauantaina 3.2. on auki klo 10.30–15 ja 16–17.