Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suosikkikirjailijan äänestys alkoi

Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten ja kirjakauppa Kirja & Idean perinteinen kirjailijoiden uutuusteosten esittelysarja on päättynyt. Yhdeksättä kertaa järjestetyssä kirjoitussarjassa toistakymmentä valtakunnan kärkikirjailijaa selvitti uutuuskirjansa taustoja ja syntyhistoriaa.

Valtakunnallisestikin ainutlaatuisesta juttusarjasta lukijat pääsevät valitsemaan jälleen oman suosikkinsa. Äänestää voi joko postikortilla tai sähköpostitse. Vastausaikaa on 7. tammikuuta 2018 saakka.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan kirjapalkintoja. Palkintokirjat eivät välttämättä ole kirjoitussarjaan kuuluvia teoksia.

Vastaukset voi lähettää sähköpostitse: kaupunkiuutiset@hameensanomat.fi

tai postikortilla: Kaupunkiuutiset

PL 207

13101 Hämeenlinna

Korttiin maininta ”Suosikkikirjailija”.

Tämän syksyn aikana teoksiaan esittelivät seuraavat kirjailijat (suluissa teoksen nimi):

Juha-Pekka Koskinen (Kannibaalien keittokirja), Tapani Bagge (Pirunsaari), Jukka M. Heikkilä (Germaani ja leijona), Timo Kalevi Forss (Gösta Sundqvist), Mila Teräs (Jäljet), Antti Tuomainen (Palm Beach Finland), Eero Ojanen (Suomalaiset taruolennot), Antti Tuuri (Tammikuu 18), Paula Havaste ja Jussi Sippola (Ideoiden Suomi), Juha-Pekka Koskinen (Benjamin Hawk, myrsky nousee), Marika Riikonen ja Tuulia Viitanen (Musiikin suurlähettiläs), Ilari Aalto ja Elina Helkala (Matka muinaiseen Suomeen), Jyri Paretskoi (Nimetön), Kimmo Miettinen (Mika Lartama – Laru #24)