Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Perinteikäs Topcapi uudistui jouluksi

26. toimintavuoteensa lähtevä perinteikäs pitseria Topcapi uudisti ilmeensä joulun alla aikaisempaa modernimmaksi. Huomenna torstaina uudelleen avattava ravintola laajentaa samalla palvelutarjontaansa, kun kuuluisien pitsojen rinnalla tarjotaan ravintola Fontanasta tutuksi tulleita burgereita, pastoja ja salaatteja.

Ravintolan nimessä muuttui samalla yksi kirjain, sillä viranomaisohjeistuksen seurauksena k vaihtui c-kirjaimeen – Topcapi.

Bayram Mese avasi Topcapin ensimmäisen kerran neljännesvuosisata sitten Keskustalossa. Parolantiellä pitseria on toiminut viimeiset 15 vuotta.

– Nyt oli aika vaihtaa sisustus, isänsä kanssa ravintolaa pyörittävä Can Mese sanoo. Samalla nykyaikaistettiin valikoimaa.

– Laadusta emme edelleenkään tingi. Tyytyväinen asiakas on meille tärkein, Bayram Mese painottaa.

Sisäremontin suunnitellut sisustusarkkitehti Tinja Sarkanen sanoo lähtökohtana olleen perinteiden säilyttämisen, mutta samalla siirtymisen tälle vuosituhannelle.

– Asiakaspaikkoja on sama määrä, mutta ulkoinen olemus on tätä päivää, Sarkanen tiivistää.

Topcapi on avoinna arkisin klo 11–22, lauantaisin 11–22 ja sunnuntaisin klo 12–22.