Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Dokumentti nyrkkeilijän rankasta elämästä

Hämeenlinnan Kisassa amatöörinyrkkeilyn aloittanut Jussi Koivula jäi orvoksi 12-vuotiaana vanhempien kuoltua alkoholin ja päihteiden vuoksi. Samasta syystä Koivula menetti myös kaksi sisarustaan.

Ohjaaja-käsikirjoittaja Ninni Rokosan Daddy loves you -dokumenttielokuva seuraa Koivulan arkista elämää kotona, treenissä ja otteluissa, mutta sukeltaa myös lapsuusmuistoihin. Koivulan elämässä nyrkkeilyharrastus ja lajissa menestyminen on ollut monella tavalla ratkaiseva selviytymistekijä.

– Rankat kokemukset ovat myös voiman ja valon lähteenä. Kaikilla on mahdollisuus selviytyä. Haluan elokuvallani kannustaa varsinkin nuoria reunalla roikkuvia uskomaan itseensä, ohjaaja Ninni Rokosa sanoo. Dokumentti tekijöineen lähteekin koulukiertueelle ensi vuoden alussa.

Kino Tavast järjestää yhdessä tuotantoyhtiö Obscure Entertainmentin kanssa Daddy loves you -elokuvan näytöksen tiistaina 3.11. Bio Marilynissä. Elokuvan jälkeen järjestettävässä keskustelussa ovat mukana ohjaaja-käsikirjoittaja Ninni Rokosa ja elokuvan päähenkilö, Hämeenlinnassa urheilu-uransa aloittanut ammattilaisnyrkkeilijä Jussi Koivula.

Daddy loves you, Bio Marilyn, ti 3.11. klo 18. K 12. Elokuvan kesto 56 min. Keskustelu elokuvan päätteeksi. Liput (5 e) Bio Marilynin lipunmyynnistä.