Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Puuhapäivä lapsille Action Factoryssa

Lions Club Hämeenlinna Birger järjestää Lasten Puuhapäivän sunnuntaina 1. marraskuuta kello 10–14 Action Factoryssa (Virvelintie 12). Päivän aikana voi testata mm. rodeohärkää ja Angry Birds -ritsa-ammuntaa sekä kiipeily- ja ketteryystehtäviä kikkatikkailla ja mustekalatunnelissa, ajaa polkuautoilla tai kokeilla hohtominigolfia. Pienimmille on tarjolla oma leikkipaikka. Välipalaksi löytyy purtavaa puffetista. Tapahtuman tuotto käytetään Hämeenlinnan seudun lasten ja nuorten tukemiseen. Pääsylippu 10e/hlö (käteismaksu), alle 4-vuotiaat sisään ilmaiseksi.

Lions Club Hämeenlinna Birger järjestää Lasten Puuhapäivän sunnuntaina 1. marraskuuta kello 10–14 Action Factoryssa (Virvelintie 12).

Päivän aikana voi testata mm. rodeohärkää ja Angry Birds -ritsa-ammuntaa sekä kiipeily- ja ketteryystehtäviä kikkatikkailla ja mustekalatunnelissa, ajaa polkuautoilla tai kokeilla hohtominigolfia. Pienimmille on tarjolla oma leikkipaikka. Välipalaksi löytyy purtavaa puffetista.

Tapahtuman tuotto käytetään Hämeenlinnan seudun lasten ja nuorten tukemiseen. Pääsylippu 10e/hlö (käteismaksu), alle 4-vuotiaat sisään ilmaiseksi.