Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Karoliina Viitanen vetäytyy kisasta

Lopen kunnanjohtajana toimiva Karoliina Viitanen ilmoitti vetäytyvänsä pois Hattulan kunnanjohtajan valintaprosessista. Hän perui suostumuksensa virkaan viime lauantaina. Viitanen kertoo päätyneensä ratkaisuun sekä Lopen kunnan luottamushenkiöiden toiveesta että henkilökohtaisen pohdinnan tuloksena. Ensimmäiseltä hakukierrokselta Hattulan kunnanjohtajaksi ovat edelleen ehdolla Arto Viljanen ja Anu Helin, sekä toiselta hakukierrokselta Harri Mattila.

Lopen kunnanjohtajana toimiva Karoliina Viitanen ilmoitti vetäytyvänsä pois Hattulan kunnanjohtajan valintaprosessista. Hän perui suostumuksensa virkaan viime lauantaina.

Viitanen kertoo päätyneensä ratkaisuun sekä Lopen kunnan luottamushenkiöiden toiveesta että henkilökohtaisen pohdinnan tuloksena.

Ensimmäiseltä hakukierrokselta Hattulan kunnanjohtajaksi ovat edelleen ehdolla Arto Viljanen ja Anu Helin, sekä toiselta hakukierrokselta Harri Mattila.