Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Muotinäytös Parolannummella

Kansainvälistä muotia esitellään sunnuntaina Parolannummen sotilaskoti 2:ssa. Turenkilaisen Butik-Ailan asusteita esittelevät virtaviivaiset virkanaiset. Tuotto menee Varusmiesten stipendirahastoon ja PsPr:n kirkollisen työn tukemiseen. Ennen varsinaista muotinäytöstä on vuorossa Combo3-yhtyeen kahvikonsertti. Tilaisuuden yhteydessä on myös Alina hoivatiimin tuote-esittelyjä. Tapahtumaa ovat tukemassa myös Hattulassa toimivat Näkökeskus ja TaMi Kaluste. Muotinäytös Parolannummen sotilaskodissa kello 14, kahvikonsertti kello 13.30.

Kansainvälistä muotia esitellään sunnuntaina Parolannummen sotilaskoti 2:ssa. Turenkilaisen Butik-Ailan asusteita esittelevät virtaviivaiset virkanaiset. Tuotto menee Varusmiesten stipendirahastoon ja PsPr:n kirkollisen työn tukemiseen.

Ennen varsinaista muotinäytöstä on vuorossa Combo3-yhtyeen kahvikonsertti.

Tilaisuuden yhteydessä on myös Alina hoivatiimin tuote-esittelyjä. Tapahtumaa ovat tukemassa myös Hattulassa toimivat Näkökeskus ja TaMi Kaluste.

Muotinäytös Parolannummen sotilaskodissa kello 14, kahvikonsertti kello 13.30.