Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutta ilmettä syntyy pienilläkin muutoksilla

Remontoijat ja sisustajat lähestyvät kodin uudistamista usein hyvin kokonaisvaltaisesti, vaikka pienilläkin teoilla saadaan reippaasti uudenlaista ilmettä.

– Jo yhden seinän tai muutaman huonekalun uusiminen voi piristää kokonaisuutta, paikalliset sisustamisen ammattilaiset sanovat.

Uuden ilmeen löytämistä helpotetaan ensi sunnuntaina Hämeenlinnassa ja Parolassa järjestettävällä Sisustussunnuntailla, kun alan yritykset pitävät ovet avoinna kello 12–17. Tällä kertaa mukana on 11 alan toimijaa Hämeenlinnasta ja Parolasta. Liikkeissä on luvassa sisustamiseen liittyviä erikoistarjouksia.

Mukana on muun muassa suunnittelijoita, verhoilijoita, remonttialan yrityksiä, kodin pintamateriaaleja, kehyksiä ja sisustuskuvia, sisustustarvikkeita ja huonekaluja myyviä yrityksiä.

Viime syksynä ensimmäistä kertaa järjestetty Ammattiopisto Tavastian liikkeelle laittama ”Sisutussuunnistus” saa siis jatkoa. Tapahtumasta on tarkoitus tehdä perinteinen syksyisin järjestettävä sisustuksen teemapäivä.

– Viime vuoden avaustapahtuman hyvät kokemukset innostivat järjestämään tapahtuman uudelleen, paikalliset yrittäjät sanovat.

Teemapäivän aikana kuluttajille tarjotaan mahdollisuus selvittää muun muassa oman kodin remonttisuunnitelmien laadinta, työn teettäminen, materiaalivalinnat ja -vaihtoehdot sekä tietysti kustannustaso.

– Pienelläkin budjetilla saa paljon aikaan, kun kohde suunnitellaan ja toteutetaan huolella. Koko huushollia ei tarvitse suunnitella ja sisustaa kerralla uudelleen, vaan jokainen voi edetä pienin askelin alkaen taulujen kehyksistä tai seinän uudesta väristä ja erilaisesta huonekalusta, sisustusalan yrittäjät painottavat.

Mukana oleviin yrityksiin pääset tutustumaan etukäteen Facebook -sivustolla; sisustamisen suunnistussunnuntai.