Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Demarit vuokrasi tilat Cannonballille

Vanajaveden Sosialidemokraattinen yhdistys vuokrasi syyskuun alussa yhdistyksen kokoustilansa, Kisapirtin, moottoripyöräkerho Cannonballille. Kisapirtti sijaitsee Käikälässä. Yhdistyksen puheenjohtaja on Jorma Hassinen, joka ei vastannut viime ja tällä viikolla Kaupunkiuutisten soittoyrityksiin.

Vuokrauksesta kertoi Iltalehti keskiviikon numerossaan.

Keskusrikospoliisi on luokitellut Cannonballin rikollisjärjestöksi.

Kisapirtin tuntumassa asuvat ihmiset ovat ihmeissään, osin myös järkyttyneitä, Cannonballin muutosta samoille nurkille.

Omilla nimillään kukaan ei halua tulla julkisuuteen, mutta ainakin osa alueen asukkaista ennakoi lieveilmiöitä sekä alueen arvostuksen romahtamista – sillä on taas suora vaikutus asuntojen hintaan.

Talon ulkoseinään on jo asennettu valvontakamera ja Cannonballin tunnukset. Viime viikolla pihamaalla työskenteli miehiä ilmeisesti valmistamassa uutta sisutusta demarien omistamalle kiinteistölle.

Kisapirtin päädyssä oleva asunto on Iltalehden tietojen mukaan vuokrattu yksityiselle henkilölle ja kokoustila Kanta-Hämeen Moottoriurheilun Tuki ry:lle, joka on moottoripyöräkerhon yhdistys. Kisapirtti oli pitkään tyhjillään.