Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jorma Hassisen luotto loppui

Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n toimitusjohtajan Jorma Hassisen työura Hämeenlinnan kaupunkikonserniin kuuluvassa yhtiössä on päättynyt. Asiasta kertoi ensimmäisenä Hämeen Sanomat. Jorma Hassiselta loppui yhtiön hallituksen luottamus. Hassinen itse tai yhtiön hallitus ei kommentoi tarkemmin luottamuksen katoamisen yksityiskohtia. Hassinen ja Liikuntahallit Oy on yhdistetty tiiviisti pian käräjille meneviin Ficicopyn rikostutkinta-asioihin. Hassinen oli ennen toimitusjohtajuutta pitkään sosialidemokraattien johtavia kunnallispoliitikkoja.

Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n toimitusjohtajan Jorma Hassisen työura Hämeenlinnan kaupunkikonserniin kuuluvassa yhtiössä on päättynyt. Asiasta kertoi ensimmäisenä Hämeen Sanomat.

Jorma Hassiselta loppui yhtiön hallituksen luottamus. Hassinen itse tai yhtiön hallitus ei kommentoi tarkemmin luottamuksen katoamisen yksityiskohtia. Hassinen ja Liikuntahallit Oy on yhdistetty tiiviisti pian käräjille meneviin Ficicopyn rikostutkinta-asioihin.

Hassinen oli ennen toimitusjohtajuutta pitkään sosialidemokraattien johtavia kunnallispoliitikkoja.