Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Menestystä Hämeen nuorille esteratsastajille

Hämeeseen saatiin menestystä esteratsastuksessa, kun poniratsukot, lapsiratsastajat ja juniorit kilpailivat lajin hallimestaruuksista Ypäjän Hevosopistossa viime viikonvaihteessa. Lapsiratsastajien hallimestaruuden voitti janakkalalaista Hattel Ridersia edustava Teresita Bremer hevosellaan Abalia SMH. Lapsiratsastajat ovat hevosilla kilpailevia 14-vuotiaita ja nuorempia urheilijoita. Juniorien hallimestaruusluokassa puolestaan hämeenlinnalainen Rosa Mäkelä ratsullaan Talan J.w.b. saavutti hopeaa. Juniorit ovat 14–18-vuotiaita kilpailijoita.

Hämeeseen saatiin menestystä esteratsastuksessa, kun poniratsukot, lapsiratsastajat ja juniorit kilpailivat lajin hallimestaruuksista Ypäjän Hevosopistossa viime viikonvaihteessa.

Lapsiratsastajien hallimestaruuden voitti janakkalalaista Hattel Ridersia edustava Teresita Bremer hevosellaan Abalia SMH. Lapsiratsastajat ovat hevosilla kilpailevia 14-vuotiaita ja nuorempia urheilijoita.

Juniorien hallimestaruusluokassa puolestaan hämeenlinnalainen Rosa Mäkelä ratsullaan Talan J.w.b. saavutti hopeaa. Juniorit ovat 14–18-vuotiaita kilpailijoita.