Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Monimuotoista Suomi-bluesia

Ensi perjantaina Albertin lavalle nousee turkulainen Turn On. Yhtye syntyi vuonna 2013, kun joukko pitkän linjan pelimanneja päätti lyödä hyntyynsä yhteen rhythm´n bluesin hengessä. Bändin settikattaus on pääasiallisesti omaa tuontantoa ja esikoisalbumi Diamond in the rough julkaistiin syksyllä 2014. Kakkoslevy on tulossa tämän vuoden lopulla.

Lisämausteena orkesterilla on joukko tarkoin valittuja cover-biisejä. Vaikutteiden kirjo on monipuolinen, sillä esikuvista puhuttaessa kitaristi ja lauluntekijä Hemppa Sihvonen on henkeen ja vereen aito bluesmies, basisti Jarppa Mäkinen vannoo Motörheadin sekä garagerockin nimeen ja yli 30 vuotta bändeissä laulaneen solistin Jukka Salmen mielestä ei ole Elvis Presleyn voittanutta.

Setistä saattaa löytyä helmiä myös Robert Crayltä, Freddie Kingiltä, Otis Reddingiltä ja James Brownilta. Jo nimeltä mainittujen musikanttien lisäksi yhtyeeseen kuuluvat kosketinsoittaja Judo Jalava ja rumpali Mäikkä Tuomi.

Turn on pe 23.10. klo 21.30 Albertin kellarissa. Vapaa pääsy.