Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tarkkuutta suojateille!

Yksi kaupunkiliikenteen vaarallisimmista virheistä on suojatien eteen pysähtyneen auton ohittaminen pysähtymättä, mitä näkee tapahtuvan valitettavan usein. Myös ensimmäisenä suojatietä lähestyvä autoilija voi toiminnallaan tehdä tilanteesta turvallisemman kaikille. Jokainen tienkäyttäjä voi vaikuttaa suojatieturvallisuuteen omalla toiminnallaan. Autoliitto on julkaissut videon, jossa kerrataan väistämissäännöt ja annetaan vinkkejä turvalliseen kaupunkiliikenteeseen.

Yksi kaupunkiliikenteen vaarallisimmista virheistä on suojatien eteen pysähtyneen auton ohittaminen pysähtymättä, mitä näkee tapahtuvan valitettavan usein. Myös ensimmäisenä suojatietä lähestyvä autoilija voi toiminnallaan tehdä tilanteesta turvallisemman kaikille.

Jokainen tienkäyttäjä voi vaikuttaa suojatieturvallisuuteen omalla toiminnallaan. Autoliitto on julkaissut videon, jossa kerrataan väistämissäännöt ja annetaan vinkkejä turvalliseen kaupunkiliikenteeseen.