Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pepe Willberg ja Tapiolan kuoro Janakkalan Musiikkipäivien tähtiä

Janakkalan Musiikkipäivät soivat 26. kerran ympäri Janakkalaa 9.–13.3.2016. Jokavuotinen musiikkijuhla tarjoaa tuttuun tapaansa musiikkielämyksiä niin klassisen musiikin ystäville kuin viihdetaivaan tähtien faneille.

Avauskonsertissa Aulanko-kvartetti soittaa klassista jousilla Kiipulan Kustaanhovissa. Musiikkipäivien vetonaulana on Pepe Willberg, joka esiintyy Turengin liikuntahallissa 11. maaliskuuta. Konsertin vieraileva artisti on Jiri Nikkinen.

Toisenlaista tunnelmaa on luvassa Turengin kirjaston aulassa, kun Noora Kiilin ja orkesterinsa esiintyvät chanson-tunnelmissa.

Päätöskonsertissa esiintyy Tapiolan kuoro. Pyhän Laurin kirkossa konsertoivaa lapsi- ja nuorisokuoroa johtaa Pasi Hyökki.

Konserttiohjelma on kokonaisuudessaan seuraavanlainen:

Klassista jousilla

Aulanko-kvartetti: Sari Vuoristo, Teija Laitila, Juha Kankainen, Matti Vuoristo

Hämeenlinnalaisen vuonna 2012 perustetun jousikvartetin kaikki jäsenet ovat pitkän linjan ammattimuusikoita ja Sibelius-opiston jousisoitinopettajia. Klassisen musiikin helmeksikin kutsutulla jousisoitinten kokoonpanolla on vuosisataiset perinteet. Tunnelmallisessa Kustaanhovissa soiva konsertti pitää sisällään hienoimpia kamaramusiikkiteoksia.

Kovan päivän illasta Aamuun

Pepe Willberg orkestereineen, vieraana Jiri Nikkinen.

1960-luvulla muusikon uransa aloittanut ja uuteen huikeaan suosioon noussut Pepe Willberg ei laajempaa esittelyä kaipaa. Musiikkipäivillä Willbergin vieraana nähdään Jiri Nikkinen, joka jakaa Pepen kanssa yhteisen intohimon Beatlesin musiikkiin. Konsertissa kuullaan Pepe & Saimaa –levyn tuotantoa; ikihittejä vuosien varrelta ja parasta Beatles-musiikkia.

Noora Kiili & Chanson d´amour

Noora Kiili (laulu), Mika Huusari (harmonikka), Lauri Yrjölä (kitara), Petri Mäkiharju (kontrabasso) ja Harri Heininen (rummut).

Kymmenen vuotta Pariisissa viettänyt Noora Kiili orkestereineen tuo palan Ranskaa Turenkiin. Laulajan chanson-innostus näkyy ja kuuluu elämänmakuisessa konsertissa, joka kutoo ikivihreistä sävelmistä tarinan rakkaudesta, ilosta ja intohimosta. Mukana on mm. Piafin, Aznavourin ja Ferrén upeita, ajattomia laulelmia alkuperäistekstein.

Yli 50 vuotta toiminut espoolainen Tapiolan kuoro on yksi maailman tunnetuimmista ja kysytyimmistä lapsi- ja nuorisokuoroista. Musiikkipäivien päätöskonsertissa kuoro täyttää Pyhän Laurin kirkon Tapiola Soundilla, kriitikoiden nimeämällä erityislaatuisella soinnillaan. Kuoroa johtaa sen oma kasvatti Pasi Hyökki.

Konserttilippujen myynti alkaa 16. marraskuuta.