Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nimikoidut joulusäkit

Iltojen hämärtyessä ensimmäiset toiveet Joulupukin konttorille ovat jo lähdössä. Toiveitten täyttämistä varten hämeenlinnalainen PP Verhoilu valmistaa nimikoituja lahjasäkkejä, joissa on myös Korvatunturin leima.

– Näitä säkkejä olen tehnyt nyt seitsemän joulua ja menekki on kasvanut vuosi vuodelta. Ensimmäisen lapsen syntymä vuonna 2009 sai aikaan lopullisen hurahtamisen jouluun ja joulunajan tunnelmaan. Siitä tämä ajatus sai alkunsa, yrittäjä Päivi Puska kertoo.

– Tein ensin koekappaleita, joita lähipiiri halusi heti ostaa. Seuraavana jouluna tuli sitten ensimmäiset tilaukset tuntemattomilta. Lahjasäkkejä on lähtenyt suomalaisperheille myös mm. Sveitsiin, Saksaan ja Jenkkeihin, Joulupukin hämeenlinnalainen apulaistonttu kertoo..

Hätäisimmät ovat tilanneet jo säkkinsä kesäkuussa, varmistaakseen sen, että saavat säkin varmasti jouluksi.

Säkkiin voi painaa etunimen, sukunimen, lempinimen tai vaikka kadunnimen. Korvatunturi-leima, 24.12. päiväyksellä tulee automaattisesti jokaiseen säkkiin. Säkin sulkemiseen satiininauhalla on valittavana neljä värivaihtoehtoa: punainen, valkoinen, vihreä tai ruskea.

– Marraskuun puolivälin paikkeilla alkaa olla viimeiset hetket tilauksille, Päivi Puska opastaa joulukiireisiä.