Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

29 ehdolla Hattulan johtoon

Hattulan kunnanjohtajakisa sai uuttaa väriä, kun Lopen kunnanjohtaja Karoliina Viitanen ja Auran kunnanjohtaja Mika Joki ovat antaneet suostumuksensa virkaan.

Virkaan on nyt ehdolla 29 hakijaa, joista 20 oli mukana jo ensimmäisellä kierroksella kesäkuussa. Tuolloin valintaprosessi keskeytyi, kun poliittiset päättäjät eivät päässeet yksimielisyyteen pätevimmästä ehdokkaasta.

Toisen hakukierroksen jälkeen uusista ehdokkaista haastatteluihin kutsutaan vielä Karoliina Viitanen, Mika Joki, toimitusjohtaja Harri Maatila sekä ensimmäisen kierroksen hakijoista Taivassalon kunnanjohtaja Vesa Rantala.

Kuusamon hallinto- ja talousjohtaja Anu Helin, hattulalainen asianajaja Arto Viljanen ja kesällä suostumuksensa virkaan antanut Humppilan kunnanjohtaja Marko Järvenpää haastateltiin jo ensimmäisen hakukierroksen jälkeen.

Haastatteluryhmä tapaa ehdokkaat tällä viikolla. Sen jälkeen valitaan ehdokkaat soveltuvuustesteihin. Kunnanvaltuuston on tarkoitus valita uusi kunnanjohtaja marraskuussa.