Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vanhustenviikolle liikunnallinen avaus

Hämeenlinnassa Kansallinen vanhustenviikko avataan liikunnallisesti ja hernekeiton kera Säästöpankki Areenalla maanantaina 5.10. Vanhustenviikon pääjuhlaa vietetään tänä vuonna Hauhotalossa lauantaina 10.10. Juhlapuhujana on FT Erkki Wuolijoki ja kaupungin tervehdyksen tuo kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Rautio.

Lammilla päästään tenttaamaan poliitikoita ja virkamiehiä tiistaina 6.10. klo 13.30 Turvantalossa järjestettävässä kyselytunnissa. Paikalla on eri lautakuntien jäseniä ja virkamiehiä. Heitä on tähän mennessä lupautunut tilaisuuteen kaikkiaan 8 henkilöä. Kyselytunnin puheenjohtajana toimii Lammin eläkkeensaajien puheenjohtaja Taito Koskue.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta järjestää keskusseurakuntatalolla Hämeenlinnassa tiistaina 6.10. tilaisuuden otsikolla Suhteessa sovussa, vinkkejä ikääntyvien ihmissuhdevaikeuksiin. Keskustelun ja puheenvuorojen lomassa Tuula Salinin ja Kari Koivun lausumia runoja.

Kumppanuustalolla on keskiviikkona 7.10. mahdollisuus pohtia miten varautua omaan vanhuuteen. Tilaisuudessa saa tietoa mm. kuinka voi ilmaista hoitotahtonsa. Torstaina 8.10. Kumppanuustalolle katetaan Mielenravintoa-menu, joka lupaa runoja, kuunnelmia ja tanssia aamiaiseksi, välipalaksi ja päivälliseksi.

Vielä varsinaisen vanhustenviikon ulkopuolella tiistaina 13.10. järjestetään luento ikäihmisen suun ja hampaiden hoidosta Wetterhoffin auditoriossa klo 13.

Kaiken kaikkiaan viikon aikana järjestetään Hämeenlinnassa runsaat 70 eri tapahtumaa. Viikon järjestelyiden taustalla ovat Hämeenlinnan vanhusneuvosto, Hämeenlinnan kaupunki, seurakunnat, Kumppanuustalo ja sen toimijat sekä lukuisat järjestöt.

Viikon yksityiskohtaista painettua ohjelmaa saa kaupungin palvelupisteistä, seurakunnilta ja sen voi ladata kaupungin verkkopalvelusta etusivulta osoitteesta www.hämeenlinna.fi.