Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rengossa jutustellaan omaishoidosta

Hämeenlinnan seudun omaishoitajat ja läheiset on saanut Ray:ltä tukea toimintaan Hämeenlinnan seutukunnissa. Nyt vuorossa on Renko, jossa pidetään kirjaston lukusalissa Jutustelua omaishoidosta -kahvilaa 8.10. klo 13–14.30. Kahvilassa kuulostellaan Rengon kuulumisia, keskustellaan omaishoidon tärkeistä asioista ja puhutaan arjen iloa tuovista asioista unohtamatta seutukunnan omia toiveita. Lämpimästi tervetuloa mukaan vaikka kauempaakin.

Hämeenlinnan seudun omaishoitajat ja läheiset on saanut Ray:ltä tukea toimintaan Hämeenlinnan seutukunnissa. Nyt vuorossa on Renko, jossa pidetään kirjaston lukusalissa Jutustelua omaishoidosta -kahvilaa 8.10. klo 13–14.30.

Kahvilassa kuulostellaan Rengon kuulumisia, keskustellaan omaishoidon tärkeistä asioista ja puhutaan arjen iloa tuovista asioista unohtamatta seutukunnan omia toiveita. Lämpimästi tervetuloa mukaan vaikka kauempaakin.