Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Musiikkipubista aikalisä arkeen

Timo Hildén ja Meeri Marjatsalo päätyivät pyörittämään Timeout Pubia Iittalaan sattumien summan kautta.

– Katselimme aluksi Kiviklubia. Ajattelin samalla reissulla käydä vanhassa työpaikassani Rosamundassa, mutta ovet olivat kiinni ja lappu luukulla, Hildén kertoo.

Kun kaksikko vielä törmäsi Iittalan kauppakeskuksen puuhamieheen Ilari Ketoseen, alkoivat pyörät pyöriä.

– Päätimme elävöittää entisen Uusi Hytin tyhjät tilat musiikkipubilla. Nyt 62-paikkainen pubi on lähes kokonaan uusittu. Kun keittiö valmistuu, alamme tarjoilla pubipohjaista syötävää, kaksikko sanoo.

Live-musiikkia ja teemailtoja

Heinäkuussa avatussa pubissa on ehtinyt jo vierailla muiden muassa rouheaääninen aussirokkari Jane Kitto sekä 1980–1990 -luvuilla ilmiöksi noussut huumorikaksikko Bat ja Ryyd. Alkusyksystä pidettiin myös Äimäfestit.

Musiikin monitoimimies ja MRT-Viihde -ohjelmatoimistoa luotsaava Hildén liputtaa elävän musiikin ja erilaisten teemailtojen puolesta.

– Halloweenia juhlitaan 31. lokakuuta. Pubi koristellaan teeman mukaisesti. Teemailtana parhaat asut palkitaan.

Pubin nimi Timeout saattaa kuulostaa urheilulliselta, vaaditaanko asiakkailta kovaa kuntoa?

– Kyseessä ei ole sporttibaari, vaikka täällä voi pelata bilistä tai katsoa lätkää screeniltä. Nimi tulee pikemminkin siitä, että järjestämme aikalisän arkeen, Hildén ja Marjatsalo naurahtavat.