Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Oikeanlaiset pokat tuovat ryhtiä kasvoille

Kuulutko niihin silmälasinkäyttäjiin, joille sopivien kehysten valitseminen tuottaa päänvaivaa? Optikkoliike Mamas&Papas Reskan päädyssä järjestää Pimeän kaupan iltana 2.10. tyyli-illan, josta saa vinkkejä sopivien kehysten valitsemiseen.

Perjantaina jo klo 12 lähtien paikalla on maahantuojan edustaja Andy Leskinen, jolla on mukanaan maahantuojan lisämallistoja sekä miehille että naisille.

– Pimeän kaupan ilta on meillä oikea runsaudensarvi, sillä hyllyssä olevan valikoiman lisäksi maahantuojan salkussa on mukana useita eurooppalaisia merkkejä, yrittäjä Marja-Leena Valkonen kertoo.

Valkosen tytär, meikkaaja–stylisti Petra Valkonen auttaa tyyli-illassa asiakkaita kehysvalintojen tekemisessä.

– Katson asiakkaan kasvojen muotoa sekä hiusten ja silmien värejä. Etsin niihin sopivat omat värit sekä kehysmallit, Petra Valkonen kuvailee.

Stylisti huomioi toki asiakkaan omat tarpeet ja mahdolliset allergiat, mutta uskaltaa kenties ehdottaa vähän ennakkoluulottomampia vaihtoehtoja.

– Lasit tuovat ryhtiä kasvoille. On tärkeää löytää sopivat lasit, koska niitä käytetään joka päivä. Lasit ovat osa kokonaisuutta, asuste, jolla kasvoille saadaan tarvittaessa särmää ja väriä.

Palvelua ja tyylivinkkejä

Optikkoliike juhlii myös pyöreitä vuosia. Optikko Harri Tarpeenniemi perusti liikkeen 25 vuotta sitten. Hänen puolisonsa Marja-Leena Valkonen on pyörittänyt liikettä nyt kymmenen vuoden ajan.

Liike on panostanut palveluun. Asiakkaat, jotka eivät ilman laseja näe kunnolla, voivat kehystenesittelylaitteen kautta ”kokeilla” sopivia kehyksiä – aina neljää kehystä kerrallaan. Silmälaseilla voi myös piristää arki-ilmettä.

– Esimerkiksi liukuväri helppo arkipäivän meikki, Marja-Leena Valkonen vinkkaa.

Petra Valkonen odottaa jo iltaa innolla:

– Toivon, että voin illan aikana palvella mahdollisimman monia. Samalla asiakkailla on mahdollisuus saada vinkkejä meikkiin ja pukeutumiseen.

Pimeän kaupan iltana 2.10. liike on avoinna ainakin klo 21 asti, tarvittaessa klo 22:een.