Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Cafe Hoffi satsaa laatuun ja palveluun

Wetterhoffin talossa sijaitseva Cafe Hoffi on uusissa käsissä. Kauppakeskus Linnassa toimivan Cafe Kaunon yrittäjät Anna ja Sami Malmsten ovat luotsanneet kahvilaa 3.9. alkaen.

– Kun mahdollisuus avautui, tartuimme tähän tilaisuuteen. Meitä viehätti tämä vanha rakennus ja kahvilan miljöö, Sami Malmsten kertoo paikan päällä.

Sisätiloihin on tehty hiukan muutoksia. Salaattibuffetin lisäksi kahvileipävitriini on uusittu. Kahvilan tiloissa sijaitsee myös Korttien Talon myymälä, mikä luo tilaan oman tunnelmansa.

– Puitteet ovat mahtavat, niistä tuskin menestys on kiinni. Pitää kehittää konsepti, joka tuo asiakkaita, ja jää mieleen, Malmsten kaavailee.

Tässä vaiheessa kahvilat työllistävät yrittäjien lisäksi 3–5 henkilöä.

Keittoa ja salaattibuffet

Kun Cafe Kaunossa salaattiannokset ovat pääosassa, on Cafe Hoffissa arkisin tarjolla lounaskeitto sekä ruokaisa salaattibuffet, josta jokainen voi itse koota sopivan annoksen. Lauantaisin kahvilassa on brunssi katettuna.

– Hyvä palvelu ja laadukkaat tuotteet, ne ovat molemmissa kahviloissa keskeisimmät elementit.

Lisäksi tarjolla on erikoiskahveja ja reilun kaupan suodatinkahvia sekä paikallisten kondiittoreiden tuotteita.

– Kaunossa suuren suosion saanut korvapuusti kuuluu valikoimaan myös täällä, Malmsten lupaa.

Erikoiskahvit ovat Malmstenille miltei sydämenasia.

– Hyvä kahvi lähtee laadukkaista raaka-aineista ja määrätietoisesti valmistustekniikkaa kehittämällä on saatu tulokseksi hyvä kahvi, Malmsten kertoo.

Pimeän kaupan iltana perjantaina 2.10. Cafe Hoffi on avoinna klo 21 asti.

– Kokeilemme brunssitarjontaa poikkeuksellisesti illalla – ikään kuin iltapalaksi.