Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miekkalinnan uutisia: Rattijuoppo jäi jumiin ojaan Sääjärvellä – Pahoinpitelyä tutkittiin Turengissa

Nelikymppisen miehen epäillään kuljettaneen henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena maanantai-iltana Janakkalan Sääjärvellä.

Mies oli ajautunut pikkutiellä ojaan jääden sinne jumiin. Poliisipartio tapasi miehen läheisen kiinteistön pihasta. Hän puhalsi seulonta-alkometriin 1,41 mg/l.

Kuljettaja käytettiin verikokeissa ja hänet otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen.

Poliisi oli hoitamassa toista tehtävää myöhään maanantai-iltana Hämeenlinnan Ojoisilla, kun tehtäväpaikalle tuli henkilöauto vauhdikkaasti. Partio meni tarkastamaan pihaan tullutta autoa ja totesi sen kuljettajan vaikuttavan päihtyneeltä.

Partio puhallutti kolmekymppisen miehen seulonta-alkometrillä ja tulos oli 1,71 promillea. Lisäksi hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen.

Miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta henkilöauton kuljettamiseen. Hänellä on viisi aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä.

Hänet otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Partio sai hätäkeskukselta myöhään maanantai-iltana pahoinpitelytehtävän hotelli-ravintolan edustalle Turenkiin.

Poliisi sai tapahtumapaikalla selville, että nuorehko mies oli pahoinpidellyt toista miestä ainakin pään alueelle. Tekijä oli ehtinyt poistumaan paikalta ennen poliisipartion tuloa.

Tekijän henkilöllisyys on poliisin tiedossa ja hänen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn.

Perjantaina kello 21.45 liikennevalvontaa Kolmostiellä Tiiriön kohdilla suorittanut poliisipartio mittasi moottoripyöräilijälle nopeudeksi 155km/t rajoituksen ollessa 100km/t.

Moottoripyörää kuljettanut noin 30-vuotias mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisipartio havaitsi torstaina iltapäivällä henkilöauton, jonka kuljettaja jätti noudattamatta pakollisen pysähtymisen liikennemerkkiä kääntyessään.

Partio pysäytti auton Pälkäneentiellä. Autoa kuljettanut hieman alle 30-vuotias nainen puhalsi seulonta-alkometriin 0,68 promillea. Hänet käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen sekä liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Hätäkeskus antoi poliisipartiolle tehtävän viime keskiviikkona aamupäivällä Tuuloksen- ja Hauhontien risteykseen, jossa oli ilmoituksen mukaan tapahtunut liikenneonnettomuus.

Poliisipartio sai tapahtumapaikalla selville, että keski-ikäinen mies oli ajanut moottorikäyttöisellä kolmipyörällä Tuuloksentietä Hämeenlinnan suuntaan.

Hauhontien risteyksen kohdilla kolmipyörästä irtosi yllättäen toinen takarenkaista. Kolmipyörä oli ajautunut vastaantulevien ajokaistan yli törmäten suojakaiteeseen.

Kolmipyörän kuljettaja ja kyydissä ollut matkustaja olivat törmäyksen voimasta lentäneet tienpientareelle. Molemmat olivat loukkaantuneet törmäyksessä.

Hämeenlinnan suunnasta tulleen henkilöauton kuljettaja oli onnistunut väistämään vastaantulleen suistuvan kolmipyörän, mutta irronnut rengas osui henkilöauton keulaan.

Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus viime viikon keskiviikkona iltapäivällä Kolmostietä pohjoiseen matkaavasta asuntoautosta, joka huojuu puolelta toiselle ja nopeus vaihtelee.

Poliisipartio sai autosta havainnon moottoritiellä Hattelmalan kohdalla ja havaitsi naisen kuljettavan autoa. Partio tavoitti auton Kymppitien pohjoisen liittymän jälkeen.

Asunto-auto ajautui liittymän jälkeen pientareen puolelle ja heti sen jälkeen jyrkästi vasemmanpuoleiselle ajokaistalle. Pysäytystilanteessa kuljettajan paikalla istui mies ja nainen istui viereisellä penkillä.

Partion havaintojen mukaan autoa oli kuitenkin kuljettanut nainen. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen.

Nainen on ajokiellossa ja hänellä on viisi aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä.

Hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

Kauppaliikkeen vartijat ottivat kiinni myymälävarkaan viime viikon keskiviikkona iltapäivällä Hämeensaaressa.

Nelikymppinen nainen oli kokeillut meikkejä yli tunnin ajan kosmetiikkaosastolla. Hän poistui osastolta mukanaan korillisen verran kosmetiikkatuotteita laitettuna vaatteiden alle.

Vartijat ottivat naisen kiinni jo myymälätilassa. Hänen hallustaan löytyi lähes 300 euron edestä tuotteita, joista osa oli tuhoutunut myyntikelvottomiksi. Nainen maksoi osan tuotteista jäätyään kiinni.

Lisäksi myymälävarkaan hallusta löytyi puukko ja vähäinen määrä huumausaineita. Naisen epäillään syyllistyneen näpistykseen, huumausaineen käyttörikokseen ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitoon.