Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Häx järjestää Hämeensaaren Skeittipuistossa monenlaista tekemistä koko kesän – Nuoret voivat järjestää tapahtumia myös itse

Nuorisokulttuurista vastaava Häx järjestää tänä kesänä monitaiteisia työpajoja ja erikokoisia tapahtumia Hämeensaaren Skeittipuiston läheisyydessä, osana Hämeenlinnan Kesäkatua.

Hämeensaareen on tulossa Häxin kesäkontti sekä Skeittipuistoon lava.

Kesäkontin työpajojen sisältöihin kuuluvat katutanssi, katutaide, skeittaus, musiikin tekeminen ja DJ-työskentely.

Ohjatut työpajat järjestetään aina maanantaisin, lisäksi kontilla on aina omaehtoista tekemistä.

Keskiviikkoisin Skeittipuiston lavalla järjestetään tapahtumia.

Tapahtumia voi järjestää myös itse

Nuoret voivat järjestää Skeittipuiston lavalla omia, epäkaupallisia tapahtumia myös itse. Edellytyksenä on, että tapahtumat ovat ilmaisia ja kaikille avoimia.

Häx tarjoaa Skeittipuiston lavan tapahtumille live- ja DJ-keikkoihin soveltuvan äänentoiston. DJ-laitteita ja tietokoneita on myös käytettävissä. Tapahtumaan saa lisäksi täyden teknisen tuen, sekä DJ-työskentelyyn tarvittaessa täyden opastuksen.

Tapahtuman järjestäjällä on vastuu Skeittipuiston lavan järjestyksestä. Tapahtuman järjestäjän tulee huolehtia siitä, että paikat pysyvät siistinä sekä korjata jälkensä heti tapahtuman jälkeen.

Nuori tapahtumajärjestäjä saa halutessaan apua julisteen suunnitteluun, markkinointiin ja tiedottamiseen. Tapahtumaa mainostetaan myös Häxin ja Hämeensaaren Skeittipuiston somekanavissa.

Tapahtumien tulee olla kaikille avoimia, eikä ketään käännytetä pois. Jokainen saa tehdä tapahtumastaan omannäköisensä ja markkinoida sitä haluamallaan tavalla.

Viisi tapahtuma-aikaa varattavissa

Nuorten omille tapahtumille on tarjolla viisi aikaa, jotka nuorten tulee itse varata. Avoimia tapahtumia voi järjestää viitenä keskiviikkona kesä-elokuussa.

Varattavissa olevat päivämäärät ovat 15.6., 22.6., 6.7., 20.7. ja 3.8. Tapahtuman voi järjestää aikavälillä kello 15–20.

Tapahtumien varauksen voit tehdä tästä linkistä.