Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämptonissa puhutaan: Pienen skuuttaajan äiti jakoi vuolaasti kehuja somessa – Sairionpuiston "isot pojat" olivatkin todellisia herrasmiehiä

Sairion naapureiden Facebook-ryhmässä eräs äiti kehui nuorten hienoa käytöstä käytyään nelivuotiaan poikansa kanssa skuuttipuistossa.

Paikalla oli isompi porukka vanhempia lapsia, mikä äidin mukaan hiukan hermostutti poikaa.

– Patistelin hänet kuitenkin reunalle odottamaan vuoroaan ja ajattelin että jos nyt muutaman kerran pääsisi rampin läpi ajamaan. Enpä osannut arvata, että kotiin lähdetään vasta puolitoista tuntia myöhemmin, ja hymy oli korvasta korvaan, äiti kuvailee.

Apua ja neuvoja

Sairionpuistossa skuuttailemassa olleet pojat ottivat heti pienemmän mukaan rampeille ja antoivat reilusti tilaa.

Hetken päästä he kannustivat kokeilemaan vähän hurjempiakin laskuja. Niitä varten ei pieni mies kuitenkaan itse rampille päässyt, mutta pojat tarjoutuivat vuorotellen kantamaan potkupyörän ja auttamaan hänet ylös toistakymmentä kertaa.

– Antoivat neuvot ja vielä pitivät kiinni, ettei vauhti kiihdy liian hurjaksi. Ja mikä riemu kun lasku onnistui!

Harvinaisen hienoa

Pojat olivat tulleet myös reippaasti juttelemaan, esittelivät rampit, reilit ja omat skuuttinsa.

– Näin hyvään meininkiin en ole monesti törmännyt, äiti kirjoittaa.

– Me menemme varmasti uudestaan potkuttelemaan ja koitamme osaltamme edistää toimintaa, jotta saadaan parkin puitteita paranneltua.